Στην ΑΕΚ η ταλαντούχα αθλήτρια από τη Νάξο Γεωργιάννα Γρυλλάκη

Newsroom
01/08/2023 01:37
 
 
 

 

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ κλείνει τις τελευταίες εκκρεμότητες στο ρόστερ της με την προσθήκη δύο νεαρών αθλητριών στην κατηγορία των Νεανίδων.

Έτσι μετά την Παναγιώτα Καραγιάννη η ΑΕΚ πρόσθεσε στο δυναμικό της και τη Ναξιώτισσα 17χρονη λίμπερο, Γεωργιάννα Γρυλλάκη. Η Γεωργιάννα  είναι μία πολύ ταλαντούχα αθλήτρια με καταγωγή από τη Νάξο, που ξεκίνησε την καριέρα της από τον Πανναξιακό.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Γεωργιάννα Γρυλλάκη. Η 17χρονη (02/05/2006) λίμπερο, ύψους 1,70 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Γεωργιάννα Γρυλλάκη είναι μία πολύ ταλαντούχα αθλήτρια με καταγωγή από τη Νάξο, ξεκινώντας μάλιστα την καριέρα της από τον Πανναξιακό. Την περσινή σεζόν και συγκεκριμένα μέχρι τον Δεκέμβριο, αγωνιζόταν στον ΖΑΟΝ, ενώ στο δεύτερο μισό έπαιζε στον Παπάγο. Να σημειωθεί πως είναι και διεθνής με την Κ17 της Εθνικής.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Γεωργιάννα δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι ενθουσιασμένη που τη φετινή σεζόν θα αγωνίζομαι στην ομάδα της ΑΕΚ, μιας κορυφαίας ομάδας που πρωταγωνιστεί σταθερά στη Volley League. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Σίγουρα από τη μεριά μου, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για την επίτευξη όλων των στόχων της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά, φτάνοντας την ΑΕΚ ακόμα πιο ψηλά. Πάνω από όλα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 345 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*