Serifos Sunset Race 2023 – Μια ξεχωριστή διοργάνωση στο νησί της Σερίφου

Newsroom
02/08/2023 13:53
 
 
 

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 – ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Η διοργάνωση που όλοι έχουμε αγαπήσει, το Serifos Sunset Race, επιστρέφει και θα διεξαχθεί στο νησί της Σερίφου για 9η χρονιά, το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου 2023, με αγώνες δρόμου, κολυμβητικούς αγώνες, παιδικές διαδρομές τρεξίματος και κολύμβησης για τους μικρούς μας φίλους και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Μια διοργάνωση με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που αναδεικνύει τις ομορφιές του γραφικού νησιού των Κυκλάδων, και σηματοδοτεί ουσιαστικά το κλείσιμο της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν.

Οι συμμετέχοντες στους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν το Σάββατο (23/9) το απόγευμα, παράλληλα με τη θάλασσα περιμετρικά του κόλπου του Κουταλά, διασχίζοντας τις πανέμορφες παραλίες της Βαγιάς, του Γανέματος και του Κουταλά απολαμβάνοντας συγχρόνως το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της περιοχής από την μία και την άγρια ομορφιά του Κυκλαδίτικου τοπίου από την άλλη.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στον πανέμορφο κόλπο του Λιβαδιού της Σερίφου θα διεξαχθεί ο κολυμβητικός αγώνας με τους κολυμβητές να επιλέγουν μεταξύ τριών αποστάσεων, 750, 1.500 και 3.000 μέτρων. Οι αγώνες δρόμου και κολύμβησης διεξάγονται διαφορετική ημέρα και δίνουν τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και στα δύο αθλήματα, λαμβάνοντας ξεχωριστή κατάταξη και σημαντικές εκπτώσεις.

Serifos Sunset Race goes plastic free!

Για ακόμα μια χρονιά το Serifos Sunset Race είναι πρεσβευτής του προγράμματος SeaChange Greek Islands του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, μια ολιστική παρέμβαση για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος στις Κυκλάδες.
Η ομάδα του προγράμματος θα βρίσκεται στο νησί την περίοδο της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας περιβαλλοντικές και εκπαιδευτικές δράσεις. Το πρόγραμμα των δράσεων θα ανακοινωθεί μελλοντικά.
Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής η διοργάνωση έχει μετατραπεί σε «plastic free», αντικαθιστώντας το πλαστικό μιας χρήσης με οικολογικά ανακυκλώσιμα προϊόντα και συμμετέχοντας σε όλες τις δράσεις του προγράμματος SeaChange Greek Islands που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο της διοργάνωσης.

Οι εγγραφές ανοίγουν σύντομα! Stay Tuned!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.serifosrace.com, μάθετε για τους αγώνες και για το υπέροχο νησί της Σερίφου και κλείστε θέση για μια μοναδική εμπειρία!

Η διοργάνωση στηρίζει τις προσπάθειες για την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, την υγεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό για όλους τους κατοίκους της νησιωτικής Ελλάδος και ειδικά της άγονης γραμμής.

Για όλους τους συμμετέχοντες η διοργανώτρια αρχή έχει εξασφαλίσει σημαντικές προσφορές για τη μεταφορά τους στο νησί, τη διαμονή, τη διατροφή και την ενοικίαση αυτοκινήτου.


Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στα:

site

facebook


instagram

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 92 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*