Άνοιξαν οι εγγραφές για το 9ο Serifos Sunset Race 2023

Newsroom
08/08/2023 22:42
 
 
 

 

Με την έναρξη των ηλεκτρονικών εγγραφών ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Serifos Sunset Race 2023 που θα διεξαχθεί για 9η φορά στο όμορφο νησί της Σερίφου το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5χλμ. και 10χλμ., κολυμβητικούς αγώνες 750μ., 1.500μ. και 3.000μ., παιδικές διαδρομές τρεξίματος και πολλές εκπλήξεις.

Όσοι και όσες θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, να ακολουθήσουν τον αντίστοιχο σύνδεσμο και στη συνέχεια να επιλέξουν το αγώνισμα που επιθυμούν να πάρουν μέρος, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται. Μετά από αυτά, είναι έτοιμοι και έτοιμες για έναν ξεχωριστό αγώνα και μια μοναδική εμπειρία!

Σημειώνεται ότι οι αγώνες δρόμου και κολύμβησης διεξάγονται διαφορετική ημέρα και δίνουν τη δυνατότητα σε όσους και όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και στα δύο αθλήματα, λαμβάνοντας ξεχωριστή κατάταξη και έκπτωση 50% στη συμμετοχή τους στον κολυμβητικό αγώνα. Οι παιδικοί αγώνες δρόμου και κολύμβησης προσφέρονται δωρεάν.

George Spyros

Για όλους/όλες τους/τις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες η διοργανώτρια αρχή έχει εξασφαλίσει σημαντικές προσφορές για τη μεταφορά τους στο νησί, τη διαμονή, τη διατροφή και την ενοικίαση αυτοκινήτου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, το Facebook και το Instagram.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 54 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*