Συνεχίζονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το Serifos Sunset Race 2023

Newsroom
01/09/2023 18:07
 
 
 

 

Λίγες ημέρες απομένουν για το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου 2023, οπότε θα διεξαχθεί το SERIFOS SUNSET RACE 2023 και εκατοντάδες δρομείς και κολυμβητές θα δώσουν ζωντάνια στους δρόμους και τις θάλασσες της Σερίφου!

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου τα μεσάνυχτα. Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα του αγώνα, να ακολουθήσουν το link για τις εγγραφές και να επιλέξουν μεταξύ των δρομικών αγωνισμάτων των 5χλμ. και 10χλμ., των κολυμβητικών με αποστάσεις 750μ., 1500μ. & 3000μ., ή συνδυασμό και των δύο.

George Spyros

Αφού αγοράσουν το εισιτήριο του αγώνα και λάβουν το e-mail της επιβεβαίωσης, μπορούν να απευθυνθούν στο ταξιδιωτικό γραφείο Kondilis Shipping &Tourism στη Σέριφο (τηλ. 22810-52340 και 22810-52135) ή στο τμήμα κρατήσεων της ZANTE FERRIES (τηλ. 210-4100211) για την έκδοση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, αναφέροντας το Order No της συμμετοχής τους και το όνομά τους.

Οι ακτοπλοϊκές εταιρίες προσφέρουν εκπτώσεις στα επιβατικά εισιτήρια και στα οχήματα από και προς τη Σέριφο, από Πειραιά αλλά και τα υπόλοιπα νησιά της γραμμής, σε όλους τους συμμετέχοντες στους αγώνες και σε ένα συνοδό τους, για την περίοδο της διοργάνωσης:

SEA JETS προσφέρει έκπτωση 30% στα επιβατικά εισιτήρια και 20% για τα οχήματα, για κρατήσεις μετ’ επιστροφής.

ZANTE FERRIES προσφέρει έκπτωση 50% στα επιβατικά εισιτήρια και 20% για τα οχήματα, για κρατήσεις μετ’ επιστροφής. Σε περίπτωση που το ταξίδι δεν είναι aller-retour αλλά μονού σκέλους, προσφέρετε έκπτωση 25% στα επιβατικά εισιτήρια και 20% για τα οχήματα.

AEGEAN SEA LINES προσφέρει έκπτωση 35% στα επιβατικά εισιτήρια και 30% για τα οχήματα, για κρατήσεις μετ’ επιστροφής. Σε περίπτωση που το ταξίδι δεν είναι aller-retour αλλά μονού σκέλους, προσφέρεται έκπτωση 25% στα επιβατικά εισιτήρια και 10% για τα οχήματα.

Για τη διαμονή των συμμετεχόντων, η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει εκπτώσεις στα προτεινόμενα καταλύματα που θα βρουν εδώ.

Για ακόμα μια χρονιά, η διοργάνωση είναι πρεσβευτής του προγράμματος “Sea Change Greek Islands” του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, μια ολιστική παρέμβαση για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος στις Κυκλάδες. Η ομάδα του προγράμματος θα βρίσκεται στο νησί την περίοδο της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας περιβαλλοντικές και εκπαιδευτικές δράσεις. Το πρόγραμμα των δράσεων θα ανακοινωθεί μελλοντικά.

Το Serifos Sunset Race 2023 θα διεξαχθεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Σερίφου και με την πλήρη υποστήριξη της Επιτροπής Τουρισμού Σερίφου και των τοπικών συλλόγων (Εμπορικός Σύλλογος, Α.Ο. Σερίφου, Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων, Σύνδεσμος Σεριφίων).

Περισσότερες πληροφορίες στο site, στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 62 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*