Μέχρι την Τετάρτη 20/09 οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το Serifos Sunset Race 2023

Newsroom
14/09/2023 11:40
 
 
 

 

Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου στις 19:00 παρατείνονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το Serifos Sunset Race 2023, που θα διεξαχθεί το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου.

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες ακολουθούν το link για τις εγγραφές, επιλέγουν μεταξύ των δρομικών αγωνισμάτων των 5χλμ. και 10χλμ., των κολυμβητικών με αποστάσεις 750μ., 1.500μ. και 3.000μ. ή συνδυασμό και των δύο, και κλείνουν θέση για μια μοναδική εμπειρία.

Αφού λάβουν το εισιτήριο του αγώνα, για την έκδοση των ακτοπλοϊκών τους εισιτηρίων, οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες μπορούν να απευθύνονται στο ταξιδιωτικό γραφείο Kondilis Shipping & Tourism στη Σέριφο (τηλ. 22810-52340 και 22810-52135) ή στο τμήμα κρατήσεων της ZANTE FERRIES (τηλ. 210-4100211), αναφέροντας το OrderNo της συμμετοχής τους και το όνομά τους.

Οι ακτοπλοϊκές εταιρίες προσφέρουν εκπτώσεις στα επιβατικά εισιτήρια και στα οχήματα από και προς τη Σέριφο, από Πειραιά αλλά και τα υπόλοιπα νησιά της γραμμής, σε όλους τους συμμετέχοντες/συμμετέχουσες στους αγώνες και σε ένα συνοδό τους, για την περίοδο της διοργάνωσης ως εξής:
-Η SEAJETS προσφέρει έκπτωση 30% στα επιβατικά εισιτήρια και 20% για τα οχήματα, για κρατήσεις μετ’ επιστροφής.

-Η ZANTE FERRIESπροσφέρει έκπτωση 50%στα επιβατικά εισιτήρια και 20% για τα οχήματα, για κρατήσεις μετ’ επιστροφής. Σε περίπτωση που το ταξίδι δεν είναι aller-retour αλλά μονού σκέλους, προσφέρεται έκπτωση 25% στα επιβατικά εισιτήρια και 20% για τα οχήματα.

-Η AEGEAN SEALINES προσφέρει έκπτωση 35% στα επιβατικά εισιτήρια και 30% για τα οχήματα, για κρατήσεις μετ’ επιστροφής. Σε περίπτωση που το ταξίδι δεν είναι aller-retour αλλά μονού σκέλους, προσφέρετε έκπτωση 25% στα επιβατικά εισιτήρια και 10% για τα οχήματα.

Για τη διαμονή, η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει εκπτώσεις σε προτεινόμενα καταλύματα.

Η γραμματεία θα είναι ανοιχτή από την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου το πρωί στο Λιβάδι της Σερίφου για τις τελευταίες εγγραφές και την παραλαβή του αθλητικού υλικού (t-shirt, σκουφάκι κολυμβητικό, bib number κτλ).

Για ακόμη μια χρονιά, η διοργάνωση είναι πρεσβευτής του προγράμματος Sea Change Greek Islands του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, μια ολιστική παρέμβαση για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος στις Κυκλάδες. Η ομάδα του προγράμματος θα βρίσκεται στο νησί την περίοδο της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας περιβαλλοντικές και εκπαιδευτικές δράσεις. Το πρόγραμμα των δράσεων θα ανακοινωθεί μελλοντικά.

George Spyros

Το Serifos Sunset Race 2023 θα διεξαχθεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Σερίφου και με την πλήρη υποστήριξη της Επιτροπής Τουρισμού Σερίφου και των τοπικών συλλόγων (Α.Ο. Σερίφου, Εμπορικός Σύλλογος, Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων, Σύνδεσμος Σεριφίων, Σύλλογος Γυναικών «η Ανδρομέδα»).

Χορηγοί της διοργάνωσης το PENDE SERIFOS, το Krinas Super Market και το INDIGO.
Χορηγοί Μεταφοράς η Sea Jets, η Aegean SeaLines και η Zante Ferries.
Υποστηρικτές το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΜΙΝΟΑ, το Yacht Clubκαι το ChillNCo, Τοπικοί Υποστηρικτές ο Γάιδαρος, τα οικοδομικά υλικά Ι. Ράμπιας, το Φραγκόσυκο, o Πολύφημος, το Tootsie και το Φαρμακείο Φωτιάδη.

Περισσότερες πληροφορίες στο site της διοργάνωσης, στο Facebook και στο Instagram.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 98 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*