Σαντορίνη: Μαγικό μουσικοχορευτικό ταξίδι στο …διάστημα!

ΔΑΠΠΟΣ ενόργανη
Newsroom
31/05/2024 15:26
 
 
 

 

Με μια υπέρλαμπρη εκδήλωση έληξαν για φέτος τα μαθήματα ενόργανης γυμναστικής από το γυμναστήριο της Μαργαρίτας Μάινα.

Το αδιαχώρητο επικράτησε από κόσμο στον εξωτερικό χώρο του ΔΑΠΠΟΣ την Τετάρτη 29/05 το απόγευμα λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης και μια σπάνια εικόνα με ένα πλημμυρισμένο από κόσμο γήπεδο ξετυλίχθηκε λίγο μετά τις 19:00 στις κερκίδες του.

ΔΑΠΠΟΣ ενόργανη

ΔΑΠΠΟΣ ενόργανη

Το Volcano tv βρέθηκε στην κερκίδα και ο Παναγιώτης Μυτιλιναίος (για 15η β χρονιά!!!) παρουσίασε με την Γεωργία Δίελα αυτή την όμορφη βραδιά.

Αρχικά προς έκπληξή του τιμήθηκε ο Ηλίας Μάινας πρωτεργάτης του κλειστού γυμναστηρίου της Σαντορίνης και αμέσως μετά οι προπονήτριες του Πανιωνίου Συλλόγου τίμησαν την Μαργαρίτα Μάινα για την πολύτιμη και μακροχρόνια προσφορά της στον αθλητισμό της Σαντορίνης. ΔΑΠΠΟΣ ενόργανη

Στην συνέχεια την εμφάνιση τους έκαναν πρώτα τα παιδιά της ξιφασκίας υπό την καθοδήγηση της Λιλιάννας Παγουλάτου υπεύθυνη του τμήματος ξιφασκίας του Πανιωνίου Συλλόγου και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ξιφασκίας Γυναικών.

ΔΑΠΠΟΣ ενόργανη Έπειτα τα πανέμορφα και φανταχτερά ντυμένα κορίτσια παρουσίασαν, με ομορφιά και χάρη, το ταξίδι μιας αστροναυτικής ομάδας στο διάστημα, μέσα από συνδυασμό κίνησης και ασκήσεων, μάγεψαν τους θεατές που παρευρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

ΔΑΠΠΟΣ ενόργανη ΔΑΠΠΟΣ ενόργανη

Τα υπέροχα τραγούδια και οι εκπληκτικές χορογραφίες της Κων/νας Παπία υπεύθυνης τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής ( αθλήτρια και προπονήτρια σε εθνικές, διεθνής και παγκόσμιες διοργανώσεις με χρυσά μετάλλια και διακρίσεις) χειροκροτήθηκαν από το κατενθουσιασμένο κοινό που καθηλώθηκε από το πρώτο λεπτό.

ΔΑΠΠΟΣ ενόργανη

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβείων/μεταλλίων και ένα λουλούδι σε κάθε παιδί προκειμένου το γυμναστήριο να επαινέσει τα παιδιά για την προσπάθειά τους στην φετινή χρονιά.

Οι βραβεύσεις έγιναν από τον αντιδήμαρχο Θήρας Τζούρο Ελευθέριο, τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Δαρζέντα, τον δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Χάλαρη, τον Μάινα Ηλία και τον γνωστό ηθοποιό /πολιτικό Αλέξη Γεωργούλη υποψήφιο Ευρωβουλευτή με το Πράσινο κίνημα.

ΔΑΠΠΟΣ ενόργανη ΔΑΠΠΟΣ ενόργανη ΔΑΠΠΟΣ ενόργανη

Για μια ακόμη χρονιά το κοινό της Σαντορίνης αποθέωσε τα κορίτσια και τις άριστα καταρτισμένες προπονήτριες του γυμναστηρίου ευελπιστώντας να συνεχίσουν να χαρίζουν χρώματα και ελπίδες στα όνειρα των παιδιών της Σαντορίνης.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 109 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*