Πρόσκληση στην Εθνική Ομάδα Στίβου Κ18 για τον πρωταθλητή του Πανναξιακού ΑΟ Μάριο Βενιέρη

Newsroom
18/07/2024 02:03
 
 
 

 

Πρόσκληση για την Εθνική Ομάδα Κ18 και τη διεθνή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου ήρθε από το ΣΕΓΑΣ για τον αθλητή του Τμήματος Στίβου του Πανναξιακού ΑΟ Μάριο Βενιέρη του Δημητρίου.

Η Ελευθερούπολη Καβάλας θα φιλοξενήσει το αθλητικό γεγονός το διήμερο 31 Ιουλίου – 01 Αυγούστου και ο αθλητής από τη Νάξο για πρώτη φορά θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας.

Πρόκειται για μεγάλη επιβράβευση και επιτυχία τόσο για τον ίδιο όσο και για το Σωματείο του Πανναξιακού ΑΟ, καθώς και για τη Νάξο και τις Κυκλάδες. Ο Μάριος θα αγωνιστεί στη σφαιροβολία και η πρόσκληση για συμμετοχή ήρθε μετά τις μεγάλες επιτυχίες και τα χρυσά μετάλλια που έχει φέρει στο νησί και στο Σωματείο του. Ο Μάριος κατέκτησε αυτές τις διακρίσεις με σκληρή δουλειά και τη στήριξη του τμήματος στίβου του Πανναξιακού.

Ο Μάριος Βενιέρης θα ντυθεί στα χρώματα της Εθνικής, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, ενώ μαζί του στη διεθνή συνάντηση θα βρίσκεται αντιπροσωπεία από το τμήμα στίβου του Πανναξιακού ΑΟ που θα τον συνοδεύσει.

Να σημειώσουμε ότι η πρόσκληση του ΣΕΓΑΣ για την συμμετοχή στην Εθνική Ελλάδος απευθύνεται μόνο σε επίλεκτους αθλητές που καλούνται σε διεθνής αγώνες.

Καλή επιτυχία Μάριε!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 17 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*