Συνεχίζονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές του Serifos Sunset Race 2024

Newsroom
22/08/2024 21:15
 
 
 

 

Μετράμε αντίστροφα, πλέον, καθώς η ημερομηνία διεξαγωγής του «SERIFOS SUNSET RACE 2024 – 10th edition» πλησιάζει όλο και περισσότερο. Λίγες ημέρες απομένουν για το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου 2024, όπου εκατοντάδες δρομείς και κολυμβητές θα δώσουν ζωντάνια στους δρόμους και τις θάλασσες της Σερίφου!

Αν ακόμα το σκέφτεστε, οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου τα μεσάνυχτα.

Μπείτε στην ιστοσελίδα www.serifosrace.com, ακολουθήστε το λινκ για της εγγραφές, επιλέξτε μεταξύ των δρομικών αγωνισμάτων των 5 και 10χλμ, των κολυμβητικών με αποστάσεις 750, 1500 & 3000μ, ή συνδυασμό και των δύο, και κλείστε θέση για μια μοναδική εμπειρία.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Αφού αγοράσετε το εισιτήριο του αγώνα και λάβετε το mail της επιβεβαίωσης από την more.com, απευθυνθείτε για την έκδοση των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων:

• στο ταξιδιωτικό γραφείο Kondilis Shipping & Tourism στη Σέριφο στα τηλ 22810 52340 και 22810 52135
• στο τμήμα κρατήσεων της ZANTE FERRIES στο 210 4100211
αναφέροντας τον αριθμό του εισιτηρίου σας (Ticket Number), το αγώνισμα που θα πάρετε μέρος και το ονοματεπώνυμό σας.

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις στα επιβατικά εισιτήρια και στα οχήματα, από και προς τη Σέριφο, από Πειραιά αλλά και τα υπόλοιπα νησιά της γραμμής, σε όλους τους συμμετέχοντες στους αγώνες και σε ένα συνοδό τους, για την περίοδο της διοργάνωσης.
Αναλυτικά τις εκπτώσεις* θα τις δείτε: ΕΔΩ

*Οι εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια θα ισχύουν αυστηρά για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.

George Spyros

Κλείσε τώρα το πακέτο διαμονής σου

Για όλους τους συμμετέχοντες η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει σημαντικές προσφορές και για τη διαμονή, τη διατροφή και την ενοικίαση αυτοκινήτου.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης θα βρείτε τα συνεργαζόμενα καταλύματα και γραφεία ενοικιάσεων αυτοκινήτου που προσφέρουν ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση.

Η γραμματεία θα σας περιμένει Παρασκευή (13/9) και Σάββατο (14/9) το πρωί στο Λιβάδι της Σερίφου, δίπλα στο πρακτορείο Κονδύλης, για τις τελευταίες εγγραφές και την παραλαβή του αθλητικού υλικού σας (tshirt, σκουφάκι κολυμβητικό, bib number κ.λπ).

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε παρέα ένα μαγικό διήμερο στο νησί της Σερίφου, γεμάτο κέφι και αθλητικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Το βίντεο της διοργάνωσης

Για ακόμα μια χρονιά η διοργάνωση είναι πρεσβευτής του προγράμματος SeaChange Greek Islands του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, μια ολιστική παρέμβαση για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος στις Κυκλάδες. Η ομάδα του προγράμματος θα βρίσκεται στο νησί την περίοδο της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας περιβαλλοντικές και εκπαιδευτικές δράσεις. Το πρόγραμμα των δράσεων θα ανακοινωθεί μελλοντικά.

Το Serifos Sunset Race 2024 θα διεξαχθεί σε Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υπό την Αιγίδα του Δήμου Σερίφου και της ΚΟΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες:
site: www.serifosrace.com
facebook: https://www.facebook.com/serifosrace/
instagram: https://www.instagram.com/serifosrace/

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*