Φοίνικας Σύρου: Μέχρι τις 28 Μαΐου η υποβολή των υποψηφιοτήτων για τη νέα διοίκηση της ομάδας

Άκης Αξαόπουλος
23/05/2018 17:42
 
 
 

Στις 30 Μαΐου οι φίλοι – μέλη του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου καλούνται να εκλέξουν τη νέα διοίκηση της ομάδας.

Θα πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους όσους θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα πως θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις όσων επιθυμούν να εκλεγούν ως την Δευτέρα 28 Μαΐου. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Λούι Γαδ στο τηλέφωνο: 6937358810.

Τέλος οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν όπως αναφέρουμε παραπάνω στις 30 Μαΐου από τις 18:00 έως τις 20:00 το απόγευμα στο χώρο των εκδοτηρίων που βρίσκεται στον παρκινγκ του αθλητικού κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κυκλάδων εκλέχθηκε και η εφορευτική επιτροπή η οποία απαρτίζεται από τους: Γιώργο Μαραγκό (Δήμαρχος Ερμούπολης Σύρου-Ερμούπολης), Γιώργο Λεοντάριτη (Χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων) και τον Γιάννη Ρούσσο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ
Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου ιδρύθηκε το 1980 και όλοι συμφωνούν ότι έχει καθιερωθεί τα τελευταία 10 χρόνια στις μεγάλες αξίες του ελληνικού βόλεϊ.
Αυτό έχει γίνει εφικτό κυρίως,
1. Λόγω της αγάπης κάποιων φίλων του αθλήματος να ιδρύσουν το σύλλογο, να τον στηρίξουν στα πέτρινα χρόνια και να τον παραδώσουν περήφανοι στις επόμενες γενιές.
2. Λόγω της στήριξης (οικονομικής και ηθικής) διαχρονικά από τους τοπικούς κυρίως φορείς.
3. Λόγω των φιλότιμων, επίμονων και πολυέξοδων προσπαθειών όλων των διοικήσεων για να ανταπεξέλθουν με τον Α ή Β τρόπο στις υποχρεώσεις των τοπικών, ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών πρωταθλημάτων , με τις πολλές δυσκολίες , με σκοπό να ΜΗΝ διακοπεί αυτή η ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια και να διατηρεί η ομάδα τα κεκτημένα της.
4. Λόγω των κόπων όλων των αθλητών-προπονητών και προσωπικού της ομάδας που πέρασαν από την ομάδα.
5. Λόγω της συνεχούς υποστήριξης από τους φιλάθλους του νησιού , από τις επιχειρήσεις που στηρίζουν από το υστέρημα τους, αλλά και από τους μικρούς ή μεγάλους χορηγούς και δωρητές του συλλόγου.
Σαν τέτοια λοιπόν (ως μεγάλη αξία) πρέπει να την αντιμετωπίζουμε όλοι, είτε βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα (ως διοίκηση, ως φίλαθλοι, ή μέλη της ομάδας), είτε είμαστε απλοί κάτοικοι ή επισκέπτες του νησιού.
Η ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου δεν είναι κάποια συνοικιακή ομάδα ή ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος.
Έχει μόνο φίλους σε όλη την Ελλάδα και έχει καταφέρει να διατηρήσει μακριά της όλα τα αρνητικά στοιχεία και άσχημες συμπεριφορές που περιβάλλουν πολλές φορές τα πιο δημοφιλή αθλήματα.
Γνωρίζουμε επίσης ότι πάρα πολλοί (φίλοι του αθλήματος και μη) θαυμάζουν και ζηλεύουν (με την καλή έννοια) την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τόσο μέσα όσο και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.
Είναι αξιοσημείωτη από όλους η φιλοξενία που δείχνει η ομάδα, στις αντίπαλες ομάδες.
Κατά γενική ομολογία είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο-αναγνωρίσιμη αξία για το βόλεϊ , για το νησί της Σύρου και τις Κυκλάδες.
Σκοπός λοιπόν πρέπει να είναι αυτό το κεφάλαιο που λέγεται ΑΟ Φοίνικας Σύρου να συνεχίσει την πορεία του και να χρησιμοποιηθεί,
1. Για την ακόμα περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος του βόλεϊ στην περιοχή μας και στην Ελλάδα και
2. Για την αύξηση του εισερχόμενου εισοδήματος στην Σύρο και τις Κυκλάδες γενικότερα.

Τι πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει στο άμεσο μέλλον :
Να σεβαστούμε την ιστορία και την φήμη του συλλόγου και να διασφαλίσουμε την συνέχεια της ομάδας όπως και οι προηγούμενες διοικήσεις.
Να δοθεί περισσότερος χρόνος και ενέργεια ώστε να αναπτυχθούν τα τμήματα υποδομής και να πλησιάσουν τα αντίστοιχα άλλων μεγάλων ομάδων.
Είναι ώριμη αλλά και εφικτή η δημιουργία κατασκηνωτικού κέντρου βόλεϊ που θα λειτουργεί σχεδόν όλο το χρόνο και θα φιλοξενεί μαθητές από όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα κατά την διάρκεια των διακοπών τους, ώστε να συνδυάζουν βόλεϊ και διακοπές σε ελληνικό νησί.
Να εξεταστεί ή λειτουργία εποχιακής ή και μόνιμης ακαδημίας βόλεϊ στο νησί σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία Βόλεϊ
Να διοργανώνονται μεγάλα τουρνουά βόλεϊ, με ελληνικές ή και ευρωπαϊκές ομάδες.
Με παράδειγμα τα μεγάλα clubτου βόλεϊ της Ευρώπης να βελτιώσουμε περαιτέρω την οργάνωση και την δομή του συλλόγου.
Ιδανικό θα ήταν να ξεκινήσει στενή συνεργασία με άλλα μεγάλα clubτης Ευρώπης.
Κλείνοντας προτείνουμε,
-Να αγκαλιάσουν τον σύλλογο άνθρωποι με μεράκι και διάθεση να προσφέρουν χρόνο και ενέργεια. Με οργάνωση και έγκαιρη προετοιμασία θα έρθουν και οι απαραίτητοι πόροι.
Κάθε δράση του συλλόγου και της ομάδας να γίνεται αφορμή για γιορτή και χαρά των κατοίκων του νησιού.
Με όχημα τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου ας βοηθήσουμε και εμείς να γίνει το βόλεϊ πιο αγαπητό και δημοφιλές στην Ελλάδα.

Το απερχόμενο ΔΣ

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*