Από την Κέα στη Μήλο η 1η ιστιοδρομία του 24ου “Cyclades Regatta”

 
 
 

24 cyclades regatta 2018 ekkinisi

Εκκίνηση του 24ου Κυκλάδες Regatta. ‘Ολοι καλώς!

 

Από την Κέα ξεκίνησε το πρωί της Κυριακή ο 24ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας “Cyclades Regatta 2018”, έπειτα από την τελετή εκκίνησης που παρέθεσε ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Ευαγγέλου και στην οποία παρέστησαν ο λιμενάρχης του νησιού, ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Ταμείου και ο Σύλλογος Γυναικών Κέας.

Η 1η ιστιοδρομία είχε ως σημείο τερματισμού το λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Ιουλίου, αφού πρώτα οι ήπιες καιρικές συνθήκες «δοκίμασαν» την τέχνη και την υπομονή των αγωνιζόμενων.

24 teleti ekkinisis 2018 kea

Ο αντιπρόεδρος του ΝΟΤΚ Αλέξανδρος Θεοδωρίδης με τον δήμαρχο Κέας Γιάννης Ευαγγέλου καλωσορίζουν τους κυβερνήτες

Στην κατηγορία ORCI, ο πρώτος νικητής είναι το σκάφος “ADRA” (του NAOB), με κυβερνήτη τον Ζηνόβιο Δημητριάδη. Στα ORC Club, στη Α κατηγορία, νικητής ήταν το σκάφος “PARALOS” με κυβερνήτη τον Δημήτρη Μπουσούνη του NΟΕΦ, ενώ στην Β κατηγορία, νικητής ήταν το σκάφος «ΑΛΚΥΩΝ» του NAOB, με κυβερνήτη τον Γιώργο Λούνδρα. Τέλος, στην Γ κατηγορία, νικητής ήταν το σκάφος «ΟΝΑΡ» του Ι.Ο. Χαλκίδος, με κυβερνήτη τον Βασίλη Παπαιακώβου. Ο πρώτο σκάφος που διέσχισε την γραμμή τερματισμού, ήταν το “LAVORO-ALTAXIS” του ΝΑΟΕΦ, με κυβερνήτη τον Νίκο Ευθυμίου.
Με την άφιξη του κάθε σκάφους, το Λιμενικό Ταμείο Μήλου πρόσφερε ένα κουτί με υπέροχα τοπικά εδέσματα, τα περίφημα «Φιλέματα Μήλου». Επίσης, ο χορηγός του αγώνα 3Ε, πρόσφερε αναψυκτικά, χυμούς, νερό και πάγο για όλους τους αγωνιζόμενους.

24 cyclades regatta 2018 2

Δειλινό λίγο πριν από την Μήλο

Σήμερα Τρίτη, σε συνδιοργάνωση με τον Ναυτικό Όμιλο Μήλου, θα διεξαχθεί η δεύτερη ιστιοδρομία Inshore του αγώνα στον κόλπο του Αδάμαντα, ένας αγώνας που τον περιμένουν με ανυπομονησία όλα τα πληρώματα.

 

www.notk.gr
https://www.facebook.com/CycladesRegatta/

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*