Νόνι Λίμα, Μάριος Τσεσμελής και Θοδωρής Χαβδούλας, το νέο προπονητικό team του Πανναξιακού

 
 
 

lima tsesmelis

Ανακοινώθηκε και επίσημα, από τη διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο. η έναρξη της συνεργασίας του σωματείου με τον προπονητή Νόνι Λίμα (επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του naxostimes).

Επίσης ο Πανναξιακός ΑΟ ανακοίνωσε και τη συνεργασία του με το Μάριο Τσεσμελή και το Θοδωρή Χαβδούλα που θα πλαισιώσουν το προπομητικό team της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

Ο Πανναξιακός Α.Ο με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο προπονητή Νονι Λίμα.
Η διοίκηση θέλοντας να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές φέρνει στο σύλλογο ένα προπονητή που γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του κυκλαδικού πρωταθλήματος αφού στο παρελθόν είχε ξανακαθίσει στο πάγκο φέρνοντας την ομάδα ακόμα και στη άκρως τιμητική 2η θέση στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής.
Η εμπειρία του είναι αδιαμφισβήτητη αφού τα τελευταία χρόνια(από το 2011) αποτελούσε το μόνιμο βοηθό προπονητή στην ομάδα του Πανιωνίου που αγωνίζεται στη superleague.
Η διοίκηση όμως φρόντισε και για την πλαισίωση του προπονητικού τιμ με άλλους δύο ικανότατους αθλητικούς παράγοντες του νησιού τον Μάριο Τσεσμελή που αποτελεί διαχρονικά ένα στολίδι για το σύλλογο και έχει βοηθήσει από όποιο πόστο και αν του ζητήθηκε καθώς επίσης και με το Θοδωρή Χαβδούλα που με την εμπειρία σε ανώτερες κατηγορίες αλλά και στο τοπικό πρωτάθλημα, θα αποτελέσει το συνδετικό κρίκο ποδοσφαιριστών διοίκησης.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*