Δημήτρης Καρούσης: Γιατί τόσο επιδεικτική αδιαφορία από το δήμο για τις τεράστιες επιτυχίες του Πανναξιακού;

 
 
 

mpelimpasaki eyropaiko

Για συστηματική αδιαφορία για τον αθλητισμό και τις τεράστιες επιτυχίες του τμήματος στίβου του Πανναξιακού καταγγέλει το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ο αντιπρόεδρος του σωματείου Δημήτρης Καρούσης.

Όπως αναφέρει, η αδιαφορία της δημοτικής αρχής, που ούτε καν ένα απλό συγχαρητήριο μήνυμα δεν εξέδωσε για τις επιτυχίες των αθλητών της Ναξιακής ομάδας, γεννά ερωτηματικά.

Να σημειωθεί ότι μετά τα χρυσά μετάλλια στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου, η αθλήτρια του Πανναξιακού Μαρία Μπελιμπασάκη τερματίζοντας 2η στα 400μ. έφερε στην Ελλάδα ένα ακόμα μετάλλιο.

Η δήλωση του κ. Καρούση:

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Πανναξιακού Α.Ο. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου, που έφερε στο Σωματείο 3 χρυσά μετάλλια και ανέδειξε τη Νάξο ανάμεσα στις μεγαλύτερες δυνάμεις της χώρας στον αθλητισμό, διαφημίζοντας την πανελλαδικά, ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αδιαφόρησε προκλητικά, σα να μη συνέβη τίποτα… 
Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, που μεταδίδονταν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών επί μια εβδομάδα, η αθλήτρια του Πανναξιακού Μαρία Μπελισαμπάκη σπάζοντας το Πανελλήνιο ρεκόρ έφερε στη χώρα μας ένα ακόμα μετάλλιο τερματίζοντας δεύτερη στην κούρσα των 400μ.
Και πάλι ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αδιαφόρησε…

Γιατί τόσο επιδεικτική αδιαφορία για τις μεγάλες και σπουδαίες επιτυχίες του Πανναξιακού και του νησιού γενικότερα;
Κάποιος να απαντήσει…

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*