3ο Andros Trail Race: Μέχρι 17 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές

 
 
 

andros trail race 2018

Στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου έχει δοθεί το ραντεβού για το 3ο Andros Trail Race, το οποίο διοργανώνουν η Άνδρος ΚΟΙΝΣΕΠ και η Trekking Andros & Outdoor Activities, με συνδιοργανωτές τον δήμο Άνδρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, τέσσερα ξεχωριστά αθλητικά αγωνίσματα, αποτελούν τον πυρήνα του “Andros Trail Race”: ο ορεινός αγώνας 24 χλμ., ο ορεινός αγώνας 10 χλμ., το Run & Hike City Trail 5 χλμ. και ο παιδικός αγώνας 1 χλμ. Η εκκίνηση και ο τερματισμός γίνονται και φέτος στον Όρμο Κορθίου.
Έναν μήνα πριν τη διεξαγωγή του 3ου Andros Trail Race, οι διοργανωτές του ευχαριστούν όσους έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους και ενημερώνουν ότι το σύστημα των ηλεκτρονικών εγγραφών θα κλείσει στις 17 Σεπτεμβρίου. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές θα γίνουν δεκτές με ημερομηνία έως και 18 Σεπτεμβρίου. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, οι αθλητές παραλαμβάνουν και τον επίσημο ID αριθμό τους (μέσω e-mail), που αντιστοιχεί και στο αντίστοιχο BIB. Με το ID Νumber, οι αθλητές μπορούν να επωφεληθούν από τις παροχές του αγώνα και να προχωρήσουν στην κράτηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και της διαμονής τους, με την έκπτωση που έχει εξασφαλίσει η διοργάνωση.
Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες που βρίσκονται στην Άνδρο, μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στα γραφεία της Άνδρος ΚΟΙΝΣΕΠ, στον πεζόδρομο του Όρμου Κορθίου. Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι ηλεκτρονικές ομαδικές εγγραφές λήγουν στις 14 Σεπτεμβρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές, μπορείτε να απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.androstrailrace.gr/.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*