Συνάντηση Μαραγκού με εκπροσώπους συριανών ποδοσφαιρικών σωματείων

 
 
 

maragkos ekprosopoi syrianoy podosfairoy

Τα τρέχοντα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τα επτά συριανά ποδοσφαιρικά σωματεία και την ΕΠΣ Κυκλάδων τα οποία, κατά κύριο λόγο, σχετίζονται με τη λειτουργία των δημοτικών αθλητικών χώρων, αλλά και η δυσχερής οικονομική κατάσταση των συλλόγων συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε σήμερα ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός με όλους (για πρώτη φορά) τους τοπικούς φορείς του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, στο γραφείο Δημάρχου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης, το μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων Γιάννης Δαλέζιος, οι εκπρόσωποι του Α.Σ. Σύρος 2002 Δημήτρης Κάμπαξης και Βάλια Κάμπαξη, η εκπρόσωπος των Κανονιέρηδων Σύρου Γεωργία Ρούσσου, ο εκπρόσωπος του Νέου Α.Ο. Σύρου Γιάννης Βαμβακούσης, οι εκπρόσωποι του Α.Ο. Πάγου Σύρου Άκης Μανωλιός και Μάρκος Δαλέζιος, η εκπρόσωπος του Α.Ο. Αίαντας Σύρου Ευαγγελία Φραντζή, η εκπρόσωπος του Α.Ο. Περσέας Σύρου Κωνσταντίνα Κοσμά και ο εκπρόσωπος του Α.Ο. Σύρου Πέτρος Ραουζαίος.

 

Τουρνουά 5×5 στην πλατεία Μιαούλη
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν, επίσης, οι δύο κοινές αθλητικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Σύρο με τη συνδιοργάνωση του δήμου Σύρου-Ερμούπολης και σε συνεργασία με την ΕΠΣ Κυκλάδων και την ΕΠΟ και αφορούν σε ένα Τουρνουά 5×5 στην πλατεία Μιαούλη (στα πρότυπα του LG AegeanBall Festival) το καλοκαίρι του 2019 με τη συμμετοχή διεθνών ποδοσφαιριστών, καθώς και σε ένα Τουρνουά προεπιλογής εθνικών ομάδων τον Ιανουάριο του 2019.
Ολοκληρώνοντας, όλοι οι παρευρισκόμενοι – σε κλίμα ομοθυμίας και συνεργασίας – ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη με την επιπλέον παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου Γουλιέλμου Πρίντεζη, των αρμόδιων αντιδημάρχων και την Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*