Νέες επιτυχίες του Πανναξιακού Α.Ο. στο Naxathlon 2018

 
 
 

belibasaki naxos 6

Εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους οι πρωταθλητές στίβου του Πανναξιακού Α.Ο., αυτή τη φορά «στην έδρα τους» και πιο συγκεκριμένα στο Naxathlon 2018.

Στα 5 χλμ. τρέξιμο, ο Ιωάννης Σατρατζέμη (15 ετών) κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία ανδρών 14-39 ετών, η Μαρίνα Λιαρμακοπούλου (14 ετών) βγήκε δεύτερη στην κατηγορία γυναικών 14-39 ετών, ενώ ο Προμηθέας Παπανικολάου (14 ετών) κατέλαβε την 1η θέση στην ηλικία του.
Πολύ καλή εμφάνιση στον παιδικό αγώνα τρεξίματος του 1 χλμ. έκαναν οι παμπαίδες και μίνι πρωταθλητές στίβου του συλλόγου και πιο συγκεκριμένα οι Βάβουλας Αρτέμης, Μανιός Άγγελος, Ισουφάι Μαρινέλα, Τολάκη Φωτεινή, Βασιλάκη Αναστασία, Τάφα Αρμέλα, Νεφέλη Σκευοφύλαξ, Σταυρίτη Αικατερίνη, Γρατσία Αικατερίνη και Θησέας Παπανικολάου.
Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στο Naxathlon 2018, τονίζοντας επίσης και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του, ενώ ενημέρωσε και για την 3η θέση που κατέλαβε ο πρωταθλητής του Πανναξιακού Δημητράκης Ανδρέας.

(φωτό: αρχείου)

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*