VIDEO: Στην εκπομπή της ΕΡΤ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ» ο Δημήτρης Καρούσης και ο Ανδρέας Δημητράκης

 
 
 

karousis dimitrakis ert

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ» ήταν προσκεκλημένοι το πρωί της Τετάρτης ο Διαφημιστής και Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΝ Δημήτρης Καρούσης και ο πρωταθλητής Ελλάδας (στα 800 και 1500 μ.) Ανδρέας Δημητράκης.

Οι προοπτικές του Αθλητικού Μάρκετινγκ, ήταν το θέμα συζήτησης στο πάνελ της εκπομπής του Χρήστου Παγώνη, όπου ο αντιπρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ ζήτησε από τους επιχειρηματίες να στηρίζουν τα μικρά σωματεία και να συνεργάζονται μαζί τους ώστε αυτή η στήριξη να έχει αμοιβαίο όφελος.

Περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κυρίως οι νησιωτικοί αθλητικοί σύλλογοι και ευχαρίστησε τις ακτοπλοϊκές εταιρίες που τους στηρίζουν.
Ο αθλητής του Πανναξιακου Ανδρέας Δημητράκης τόνισε πόσο σημαντικό είναι οι αθλητές να έχουν τους χορηγούς τους ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες τους και να αφιερώνονται αποκλειστικά στους στόχους τους.

«Εμείς στον Πανναξιακό έχουμε περάσει στην αντίληψη να προσέχουμε τους χορηγούς μας και να ανταποδίδουμε την προσφορά τους» σημείωσε ο κ. Καρούσης ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κοινωνικό μήνυμα που πέρασε ο Πανναξιακός «όχι στον αλκοολισμό και τις κακές συνήθειες».

{youtube}BC_bnGETf78{/youtube}

(Visited 11 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*