Σύρος: Ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στον Πάγο

 
 
 

podosfairo goal
«Τη δυνατότητα να γίνουν μέλη της μεγάλης αθλητικής οικογένειας των Κυκλάδων» θα δώσει σε ακόμη περισσότερα παιδιά του Πάγου η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου της περιοχής, όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση του ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Ο κ. Λεονταρίτης έκανε σήμερα γνωστή στη διοίκηση της συριανής ομάδας την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, το οποίο χαρακτήρισε σημαντικό και «με μεγάλη σημειολογική βαρύτητα».
Το έργο θα περιλαμβάνει εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου, ανακατασκευή των αποδυτηρίων και ενίσχυση της περίφραξης.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Λεονταρίτη:
Το 2018 ολοκληρώνεται με τη δέσμευση για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου, με μεγάλη σημειολογική βαρύτητα, τόσο για τη νεολαία, όσο και για τον αθλητισμό της Σύρου. Ευγενής άμιλλα, “ευ αγωνίζεσθαι”, συνεχής προσπάθεια για προσωπική βελτίωση, αφοσίωση στην επίτευξη ενός κοινού σκοπού, είναι τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν την έννοια του αθλητισμού, αλλά και εκείνα που πρέπει να διακρίνουν ευρύτερα και την κοινωνία μας. Στο πλαίσιο αυτό, για ακόμη μια φορά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει να σταθεί αρωγός στην ικανοποίηση του αιτήματος που υπέβαλε η ομάδα του Α.Ο. Πάγου, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερα νέα παιδιά σε μια περιοχή της Σύρου που στερείται αθλητικών υποδομών, να γίνουν μέλη της μεγάλης αθλητικής οικογένειας των Κυκλάδων.

Η επιστολή του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων προς τη διοίκηση της συριανής ομάδας

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*