Επισκευή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στην Ερμούπολη από την Περιφέρεια

  •  
  •  
  •  

Με το ποσό των 215.000 ευρώ θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τις εργασίες επισκευής και συντήρησης των μεγάλων φθορών που παρουσιάζουν οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ερμούπολης.

Το σχετικό αίτημα χρηματοδότησης υπέβαλε ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σύρου κ. Γιώργος Φίλιος σε συνάντηση που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη, ο οποίος το έκανε δεκτό, αναγνωρίζοντας τη σημασία του να καταστεί ξανά λειτουργική και ασφαλής μια σημαντική αθλητική υποδομή της Σύρου.
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, «η χρηματοδότηση των εργασιών επισκευής και συντήρησης των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ερμούπολης εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του μεγαλύτερου προγράμματος συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων που έχει υλοποιηθεί ποτέ στον νομό Κυκλάδων».

leontaritis filios
Από την πλευρά του, ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε σχετικά: «Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έκανε δεκτό το αίτημα του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, το οποίο αφορά σε σειρά εργασιών που θα επιτρέψουν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο να δεχθεί ξανά στις εγκαταστάσεις του δεκάδες αθλητές κάθε ηλικίας και να φιλοξενήσει αθλητικές διοργανώσεις πανελλαδικής και διεθνούς εμβέλειας.
Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι η Περιφερειακή Αρχή έχει θέσει σε προτεραιότητα την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλα τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου. Επενδύοντας στον Αθλητισμό, επενδύουμε στην προβολή υγιών προτύπων για τη νεολαία μας, αλλά και στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών μέσω του αθλητικού τουρισμού».

 

(φωτό κολυμβητηρίου: cyclades24.gr)

(Visited 9 times, 1 visits today)