Ευχαριστήριο του Πανναξιακού για όσους βοήθησαν να ταξιδέψει η ομάδα στη Σέριφο

  •  
  •  
  •  

Την Τρίτη 26 Μαρτίου το ανδρικό τμήμα του Πανναξιακού πραγματοποίησε ταξίδι στη Σέριφο για να αγωνιστεί για την Β΄ φάση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων με την ομώνυμη τοπική ομάδα.

 

Λόγω της έλλειψης απευθείας ακτοπλοϊκής σύνδεσης με το νησί της Σερίφου, ο Πανναξιακός αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες σε σχέση με τον προγραμματισμό του αγώνα.

Όμως αρκετοί βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού και η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά όσους συνετέλεσαν ώστε το ταξίδι αυτό να πραγματοποιηθεί.

Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση, οι προπονητές καθώς και οι αθλητές του Πανναξιακού Α.Ο. σε ανακοίνωση τους ευχαριστούν:

1) Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την βοήθεια του στην τροποποίηση του δρομολογίου του πλοίου ARTEMIS.
2) Τις πλοιοκτήτριες εταιρίες Blue star ferries και Hellenic seaways μέλη του ομίλου Attica Group για την άμεση βοήθεια τους με την παράκαμψη του δρομολογίου του πλοίου ARTEMIS το οποίο και μας παρέλαβε από το λιμάνι της Νάξου για το νησί της Σερίφου καθώς και για την παροχή έκπτωσης που παρείχαν στην αποστολή μας.
3) Τον αξιότιμο κ. Αντιπεριφεριάρχη μεταφορών Νοτίου Αιγαίου, τον δικό μας Έπαρχο κ. Μαργαρίτη Ιωάννη για τις άμεσες ενέργειες του (για ακόμα μια φορά απέναντι στο σωματείο μας, καθώς πρέπει να τονίσουμε ότι όποτε έχουμε ζητήσει τη βοήθεια του μας την προσφέρει πάντα)
4) Τον πλοίαρχο του πλοίου ARTEMIS καπετάν Γεώργιος Αυτιάς καθώς και όλο το πλήρωμα του πλοίου για την άψογη εξυπηρέτηση που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας.
5) Τα μέλη της Διοίκησης της ΕΠΣ Κυκλάδων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Ειρηναίο Φρέρη για την άμεση συνεννόηση για τον επανορισμό του παιχνιδιού μετά την Κυριακάτικη αναβολή λόγο απαγορευτικού.
6) Τον απερχόμενο πρόεδρο μας, νυν πρόεδρο Ξενοδόχων Νάξου και άοκνο εδώ και δεκαετία στρατιώτη του Πανναξιακού μας κ. Κατσαρά Ευάγγελο για την πολύτιμη βοήθεια του στην πραγματοποίηση του ταξιδιού μας.
7) Το ιστορικό σωματείου του Α.Ο. Σερίφου για την φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας

(Visited 7 times, 1 visits today)