Δυσαρέσκεια και αγανάκτηση στον Πανναξιακό για τον τρόπο και τον τόπο διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου Κυκλάδων

Γενική Συνέλευση στον Πανναξιακό Α.Ο.
Άκης Αξαόπουλος
21/04/2019 13:41
 
 
 

Την επί τρεις φορές αλλαγή των αποφάσεων της ΕΠΣ για το πού θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου, καταγγέλλει ο Πανναξιακός που συμμετέχει σε αυτόν!

Σε ανακοίνωση αγανάκτησης και διαμαρτυρίας η ναξιακή ομάδα σκέφτεται ακόμα και να μη συμμετέχει στον τελικό κυπέλλου αφού «μόνο κακός και άχρωμος μπορεί να χαρακτηριστεί» τη στιγμή που δημιουργεί προβλήματα στο σωματείο και τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανναξιακού Α.Ο.

Με έκπληξη πριν λίγα λεπτά δεχτήκαμε ένα email από την ΕΠΣ Κυκλάδων στο οποίο μας γνωστοποιείται ότι ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων θα διεξαχθεί το Σάββατο 20/04 και ώρα 18:30 στο γήπεδο της Ερμούπολης.

Ήταν η τρίτη φορά μέσα σε λίγες μέρες που αλλάζει η μέρα και ώρα του τελικού. Σε καμία απ’ αυτές τις φορές δεν ρωτηθήκαμε ούτε συναινέσαμε για τον τόπο και χρόνο διεξαγωγής του τελικού.

Ο ορισμός του τελικού στο νησί της Σύρου μόνο κακός και άχρωμος μπορεί να χαρακτηριστεί αφού:
Α) επιβαρύνει οικονομικά το σωματείο μας (αποστολή δύο ημερών)
Β) Δεν επιτρέπει την μετακίνηση των φιλάθλων και των δύο φιναλίστ.
Γ) Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μας αναγκάζονται να λείψουν από τις εργασίες τους σε αντίθεση με τους επαγγελματίες της αντίπαλης ομάδας.
Δ) Μέσα σε εφτά μέρες θα είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι για πρωτάθλημα και κύπελλο με αποτέλεσμα την σωματική εξουθένωση τους.
Ε) Ενώ ο θεσμός του πρωταθλήματος και του κυπέλλου διεξάγεται με γνώμονα τα γεωγραφικά κριτήρια η έδρα του τελικού ορίζεται στη Σύρο πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με τις εξαγγελίες της ΕΠΣ για οικονομική ελάφρυνση των σωματείων του νόμου μας.

Με βάση όλα τα παραπάνω σεβόμενοι την ιστορία και το κόσμο μας ζητάμε τον ορισμό του τελικού κυπέλλου στην ουδέτερη έδρα, στο νησί της Πάρου.
Σε διαφορετική περίπτωση και αν η έκτακτη γενική συνέλευση το αποφασίσει είναι πιθανόν να μη συμμετέχει ο σύλλογος μας στον επικείμενο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*