Ευχαριστήριο του Πανναξιακού Α.Ο. στους φιλάθλους: «Δύναμη μας ο κόσμος μας»!

telikos aos pannaxiakos 4
Άκης Αξαόπουλος
14/05/2019 03:25
 
 
 

Κλείνοντας τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. ευχαριστούν «από καρδιάς» τους φιλάθλους της ομάδας που ταξίδεψαν στη Σύρο για τον τελικό πρωταθλήματος προκειμένου να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν:

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. οι προπονητές μας καθώς και οι αθλητές του συλλόγου μας  θα θέλαμε να απευθύνουμε ολόψυχα ένα «ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»  στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας που παραβρέθηκε στο γήπεδο της Ερμούπολης για να υποστηρίξει για άλλη μια φορά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας στον Τελικό του Πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Για άλλη μια φορά η στήριξη του φίλαθλου κόσμου μας ήταν συγκλονιστική καθώς αξίζει να σημειωθεί ότι έγιναν μετακινήσεις τόσο από Νάξο όσο από Αθήνα.

Κλείνοντας την φετινή χρονιά στο αγωνιστικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού μας τμήματος,  μας μένει μια πίκρα καθώς σε μια σεζόν που δώσαμε 24 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο παραμείναμε αήττητοι σε όλα τα ματς στα 90 λεπτά που αγωνιστήκαμε με συντελεστή τερμάτων 66-9 δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί κάποιον τίτλο.

Θα θέλαμε όλοι μαζί να εκφράσουμε μια συγγνώμη προς όλους τους φιλάθλους που δυστυχώς δεν καταφέραμε να τους προσφέρουμε την χαρά και την υπερηφάνεια που τους αξίζει.

Τον άτυπο τίτλο όμως του «πρωταθλητή» κερκίδας τον κατακτήσατε σίγουρα εσείς  για αυτό και σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας μέσα στη χρονιά.

Σας θέλουμε μαζί μας και τη νέα σεζόν για αυτό ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ = ΔΥΝΑΜΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

(Visited 52 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*