Σάρωσε τα χρυσά μετάλλια ο Πανναξιακός στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου που διεξήχθη στο ΔΑΚ Νάξου (φώτος)

Άκης Αξαόπουλος
15/05/2019 04:13
 
 
 

Εύκολα κατέλαβε την πρώτη θέση στα μετάλλια ο Πανναξιακός Α.Ο. στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου που διεξήχθη στο ΔΑΚ Νάξου, τόσο με τις επιδόσεις ανδρών – γυναικών και τους παίδων – κορασίδων.

Συνολικά η ομάδα της Νάξου κατέκτησε 17 χρυσά μετάλλια και παρουσίασε εξαιρετικές επιδόσεις με πρωταγωνιστές τους αθλητές Μπελιμπασάκη, Χονδροκούκης, Καβαλιέρου, Ακτύπης, Σταματόγιαννης, Δημητράκης κ.ά.

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο και ειδικότερα το τμήμα στίβου συγχαίρει τους αθλητές της ομάδας που για ακόμα μια φορά σάρωσαν τα μετάλλια καταλαμβάνοντας την 1η θέση.

Είναι χαρακτηριστική η 1η εμφάνιση του Δημήτρη Χονδροκούκη στο άλμα εις ύψος μετά από 2 χρόνια με επίδοση 2.20 όπως και αυτή του Μιχάλη Σταματογιάννη μετά από 1,5 χρόνο τραυματισμού με επίδοση 16.97μ στη σφαιροβολία.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η εμφάνιση του πρώτου στα 4Χ400μ με πολύ καλή επίδοση.

Επίσης η διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο. δίνει θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα στίβου του συλλόγου παμπαίδων – παγκορασίδων η οποία κατέκτησε επίσης την 1η θέση με εξαιρετικές επιδόσεις και συνολικό απολογισμό 11 χρυσά μετάλλια.

«Στη δύσκολη αυτή διοργάνωση αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι  βοήθησαν στην επιτυχία του συλλόγου μας… Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της Νάξου που στήριξε τη διοργάνωση» σημειώνει ο Πανναξιακός.

(Visited 202 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*