Σπουδαίοι Έλληνες αθλητές θα βρίσκονται στο Syrathlon

Άκης Αξαόπουλος
25/06/2019 19:08
 
 
 

Σπουδαίοι Έλληνες αθλητές ετοιμάζουν βαλίτσες για Σύρο για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Syrathlon 2019, την Κυριακή 30 Ιουνίου, στους αγώνες Ολυμπιακής και Sprint απόστασης. Ας δούμε μερικά από αυτά τα σημαντικά ονόματα.
Το φαινόμενο από τη Μυτιλήνη, ο 16χρονος Παναγιώτης Μπιτάδος που προετοιμάζεται για το Xterra της Χαβάης τον Οκτώβριο του 2019, θα βρίσκεται στη πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Είναι αθλητής του Βασίλη Κρομμύδα του καλύτερου Έλληνα τριαθλητή όλων των εποχών με δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του προπονητή του αλλά και του Χρήστου Γαρέφη, μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο και να πάρει και πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Στο άλλο άκρο-ηλικιακά, ο Χρήστος Γαρέφης στα 64. Μία εμβληματική μορφή του Ελληνικού αθλητισμού. Με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα ως αθλητής της ιστιοπλοΐας. Νωρίτερα είχε προλάβει να διακριθεί στην κολύμβηση, στο πόλο, στο τένις και τα τελευταία πέντε χρόνια είναι ο καλύτερος τριαθλητής στον κόσμο στην ηλικιακή του κατηγορία. Θα αγωνιστεί στην Ολυμπιακή απόσταση στο Syrathlon.
Από τη Θεσσαλονίκη στη Σύρο θα μεταβούν και η Στεφανία Πολυχρονιάδη με τον Παναγιώτη Πολύζο που θεωρούνται και είναι με βάση τα αποτελέσματα οι καλύτεροι στην κατηγορία τους με πολλές νίκες σε όλους τους αγώνες.
Ο Βασίλης Κρομμύδας έχει και έναν ακόμη αθλητή στο Syrathlon που θα διακριθεί, τον Νίκο Μπαρμπούδη που θα τρέξει στην Ολυμπιακή απόσταση.
Η Αναστασία Τσουρουκτζή με νίκες σε αγώνες βουνού, κολύμβησης, σε Τρίαθλα Ολυμπιακής απόστασης θα βρεθεί και αυτή στην εκκίνηση των αγώνων.
Πολύ σημαντική και η παρουσία της Interwetten Running Team με την οποία θα αγωνιστούν ο Νικόλας Σημαντήρας με τρομερή εμπειρία στην κολύμβηση αλλά και στο τρίαθλο, ο πιο «δρομικός» Σταύρος Παναγόπουλος και ο Γιώργος Καραθανάσης, όλοι τους με εμπειρίες από το εξωτερικό και πλήθος από πρωτιές και πλασαρίσματα, είτε ατομικά, είτε ως μέλη της ομάδας.

(Visited 51 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*