Ο Απόστολος Οικονόμου είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΝ

Άκης Αξαόπουλος
02/07/2019 12:52
 
 
 

 

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει τον νέο τεχνικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του σωματείου για την σεζόν 2019-2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή Απόστολο Οικονόμου.

Ο 37χρονος Λαρισαίος τεχνικός διετέλεσε για 2 σεζόν ως προπονητής του Φινλανδικής OR.PO. με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Φινλανδίας τη σεζόν 2018-19 ενώ τη σεζόν 2017-18 τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος Φινλανδίας.

Έχει διατελέσει επίσης κατά το παρελθόν προπονητής της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ όπου και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας τη σεζόν 2011-2012.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής του Πανναξιακού ο κ. Οικονόμου τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ανέκαθεν στην καριέρα μου, μου άρεσαν οι προκλήσεις, οπότε δεν μπορούσα να μην εκτιμήσω την προσέγγιση των ανθρώπων του Πανναξιακού και να μην απαντήσω θετικά στην δελεαστική τους πρόταση .

Ο Πανναξιακός τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην χώρο του γυναικείου βόλεϊ και πιστεύω πως με χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά από ολόκληρο τον οργανισμό του συλλόγου, η ομάδα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές προσδοκίες και την φετινή σεζόν».

(Visited 94 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*