Η Γεωργία Αργυρίου στο ρόστερ του Πανναξιακού

Άκης Αξαόπουλος
02/07/2019 13:05
 
 
 

 

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Γεωργίας Αργυρίου και την καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Γεωργία Αργυρίου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 30χρονη αθλήτρια ύψους 184εκ αγωνίζεται ως Κεντρική και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Γεωργία Αργυρίου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η Γεωργία Αργυρίου στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr τόνισε τα εξής:

«Πρώτα απ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση του Πανναξιακού για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την επιλογή και ευελπιστώ να βοηθήσω κι εγώ να πετύχει ο σύλλογος όλους τους φετινούς του στόχους. Πιστεύω πως αυτή τη σεζόν θα έχουμε ένα πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου. Τέλος, εύχομαι να έχουμε όλοι μία καλή σεζόν με υγεία σε όλες τις αθλήτριες».

(Visited 112 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*