Στα γήπεδα των Κυκλάδων επιστρέφει η ΕΛΛΑΣ Σύρου

Άκης Αξαόπουλος
03/07/2019 12:04
 
 
 

 

Μια καινούρια προσπάθεια ξεκινά η ιστορική ομάδα της ΕΛΛΑΣ Σύρου, η οποία επιστρέφει στα γήπεδα των Κυκλάδων μετά από 11 χρόνια.
Το “comeback” αποτελεί πρωτοβουλία δυο Συριανών επιχειρηματιών, στο πλευρό των οποίων βρίσκονται επιχειρηματίες, φίλοι της ομάδας, παλαίμαχοι και δημοσιογράφοι, με τον αριθμό των υποστηρικτών του εγχειρήματος να αυξάνεται καθημερινά. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Ευάγγελος Λεονταρίτης, γιος του νυν αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων.
Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, ενώ όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στην μεγάλη επιστροφή, μπορούν να απευθύνονται στους κ.κ. Ζιάβρα και Πύργο μέχρι τη σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
Μετά από 11 χρόνια η επιστροφή της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ στα γήπεδα των Κυκλάδων αρχίζει και παίρνει «σάρκα και οστά». Με πρωτεργάτες τους επιχειρηματίες Άκη Πύργο και Νίκο Ζιάβρα και συμπαραστάτες περισσότερα από 17 άτομα (επιχειρηματίες, φίλοι της ομάδας, παλαίμαχοι και δημοσιογράφοι), ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια καινούρια προσπάθεια, της ιστορικής μας ομάδας, που στο παρελθόν τίμησε με την παρουσία της, τις Κυκλάδες σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Στο πλευρό του Νίκου Ζιάβρα και Άκη Πύργου που είχαν την μεγάλη ιδέα της επιστροφής, δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται ο Ευάγγελος Λεονταρίτης (γιος του πρώην προέδρου της ομάδας και νυν Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Λεονταρίτη). Η οικογένεια Λεονταρίτη άλλωστε έχει συνδέσει το όνομα της με αυτή την ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε στο πλευρό μας τον Ευάγγελο.
Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας μας. Παράλληλα, μέχρι και την σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου, ο κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να συμβάλει και αυτός στην μεγάλη επιστροφή, μπορεί να απευθυνθεί στους Νίκο Ζιάβρα και Άκη Πύργο.
Δείτε ως τώρα τα ονόματα που βρίσκονται δίπλα στη νέα προσπάθεια της ομάδας.
1. ΠΥΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
2. ΖΙΑΒΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
3. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
4. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
5. ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
6. ΓΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7. ΠΑΓΙΔΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
8. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
9. ΛΙΓΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
10. ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΡΑΝΙΑ
11. ΚΑΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
12. ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΜΑΚΗΣ)
13. ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΒΑΚΗΣ
14. ΖΟΥΛΟΥΦΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
15. ΣΟΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
16. ΒΑΛΒΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
17. ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
18. ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ
19. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Μέχρι την σύσταση του Δ.Σ
Οι υπογράφοντες: Νικόλαος Ζιάβρας – Θεόδωρος Πύργος

(Visited 49 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*