Ξεκίνησαν οι προπονήσεις του ΠΑΣ Νάξου για τη νέα σεζόν

Άκης Αξαόπουλος
23/08/2019 19:36
 
 
 

 

Η σεζόν 2019/20 άρχισε και επίσημα για την ομάδα του ΠΑΣ Νάξου, η οποία θέλει να είναι πανέτοιμη για τη νέα αγωνιστική περίοδο σε όλα τα πρωταθλήματα που θα πάρει μέρος.

Για άλλη μια χρονιά και ως μοναδική ομάδα στο νησί μας θα δώσουμε το παρόν σε όλες τις κατηγορίες που θα διοργανώσει η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, τα οποία για την φετινή χρονιά είναι Κ10-Κ12-Κ14-Κ16 και Ανδρικό. Την εκγύμναση των αθλητών έχει αναλάβει για μία ακόμα χρονιά ο γυμναστής Πέτρος Σιδερής.

Τη προετοιμασία ξεκίνησαν οι 85 αθλητές μας με χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις αντοχής και στην συνέχεια ασκήσεις με την μπάλα και και τακτική.

Την Δευτέρα και την Τρίτη 26-27 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις 5*5 του προπονητή μας κ. Μαράκη Πέτρου θα πραγματοποιηθούν εργομετρικά ΤΕΣΤ για όποιους από τους αθλητές το επιθυμούν. Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή και ατομικά στοχευμένη εκγύμναση του κάθε αθλητή.

Δυστυχώς όμως τα προβλήματα που πάντα ταλαιπωρούν τους ερασιτεχνικούς συλλόγους των νησιών μας για μια ακόμα χρονιά έδωσαν και αυτά το παρόν τους. Η έλλειψη γηπέδων για προπονήσεις, οι μετακινήσεις από και προς το γήπεδο του Αγ.Αρσενίου για να γίνει η προπόνηση, η έλλειψη άλλων ομάδων ώστε να δοθούν φιλικά παιχνίδια, μαζί με την ελλειπή χρηματοδότηση αλλά και τις εργασιακές υποχρεώσεις των αθλητών μας, είναι από τα πιο βασικά που για μια ακόμα χρονιά καλείται η διοίκηση μαζί με τους γονείς να αντιμετωπίσουν.

(Visited 199 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*