ΑΠΑΣ Τα Φανάρια: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις Ακαδημίες Μπάσκετ

Άκης Αξαόπουλος
15/09/2019 19:49
 
 
 

 

Ο Απεραθίτικος Αθλητικός Σύλλογος Νάξου “Τα Φανάρια” ενημερώνει ότι οι εγγραφές για τη νέα περίοδο 2019-2020 για τις Ακαδημίες Μπάσκετ ξεκίνησαν και ανακοινώνει το προπονητικό επιτελείο των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου και των Ακαδημιών.

Συγκεκριμένα:

1. Την γενική εποπτεία θα έχει ο Head Coach της ομάδας Θεόδωρος Αλμπάνης.

Ο coach Αλμπάνης έχει διατελέσει πρώτος προπονητής σε ομάδες Β’ εθνικής κατηγορίας όπως ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο Αργοναύτης Καλαμαριάς, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς και η Γέφυρα. Σε ομάδες Γ’ εθνικής κατηγορίας όπως ο Ιπποκράτης Κω και τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.
Ως ομοσπονδιακός είναι πρώτος προπονητής στην Εθνική Ομάδα Κωφών.
Ελπίζουμε να μεταφέρει στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας την εμπειρία του, αφού έχει υπάρξει υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος της Ελληνικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης (GBA), υπεύθυνος ακαδημιών του Απόλλωνα Καλαμαριάς και προπονητής παίδων και εφήβων του ΠΑΟΚ.

2. Προπονητής Αγωνιστικών Τμημάτων (Παιδικό, Εφηβικό, Κορασίδες, Γυναίκες) θα είναι ο Παναγιώτης Αθανασιάδης.

Ο Coach Αθανασιάδης, που εργάζεται ως καθηγητής φυσικής αγωγής, είναι μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Θήτευσε ως Β΄ προπονητής στη Μεσογειακή ομάδα Ανδρών το 2005 (αργυρό μετάλλιο) και ως Β΄ προπονητής της Εθνικής Ομάδας Εφήβων στους αγώνες Μαύρης Θάλασσας (αργυρό μετάλλιο). Υπήρξε, επίσης, για 10 χρόνια υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ. στην Κεντρική Μακεδονία. Τέλος έχει 27 συμμετοχές ως προπονητής στις Εθνικές Ομάδες: Νέων, Εφήβων, Παίδων & Παμπαίδων, ενώ προπόνησε ως Α΄ προπονητής τις ομάδες: Πιερικό Αρχέλαο, Απόλλων Λιτόχωρου, Ολυμπιάδα Κατερίνης, Κολινδρό, Αλεξάνδρεια,Ναυσιθοος Κερκυρας, ΑΓΕΠ ΠΙΕΡΙΑΣ και Α.Ο. Σχερία Κέρκυρας.

3. Προπονητής Ακαδημιών θα είναι ο Μάριος Ονάσογλου.

Ο Μάριος είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα καλαθοσφαίριση. Έχει εργαστεί ως προπονητής στις ακαδημίες και στο παιδικοεφηβικά τμήματα στους Τρεις Αστέρες για 3 χρόνια, θήτευσε στις ακαδημίες της ΑΕΚ για 3 χρόνια επίσης, στα παιδικοεφηβικά τμήματα του Πανναξιακού, και στις ακαδημίες του Γ.Σ Πατησίων για ένα χρόνο. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στις Ακαδημίες και στα Αγωνιστικά τμήματα του ΑΠ.Α.Σ. με επιτυχία, καθοδηγώντας το Ανδρικό στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος του 2018, ως υπηρεσιακός!

4. Προπονητής Ακαδημιών θα είναι ο Γιάννης Προδρόμου.

Ο Γιάννης σπούδασε στη Γερμανία, όπου απέκτησε το German Generation, δίπλωμα το οποίο σχετίζεται αποκλειστικά με την εκγύμναση παιδιών μικρών ηλικιών και δημοτικού. Έχει εμπειρία 3 χρόνων στις ακαδημίες του Αρκαδικού στις ηλικίες 2008-2009-2010 ενώ και πέρυσι στις ακαδημίες της Καβάλας είχε τα τμήματα 2008-2009-2010.

5. Προπονητής Ακαδημιών θα είναι ο Σταύρος Χονδρόπουλος.

Ο Σταύρος είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου με ειδικότητα καλαθοσφαίριση. Εργάστηκε με επιτυχία για 2 χρόνια στα τμήματα υποδομής της ΑΕ Κομοτηνής.

6. Προπονητής Ακαδημιών θα είναι ο Θανάσης Κοντσές.

Ο Θανάσης είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα καλαθοσφαίριση. Έχει εργαστεί για 2 χρόνια στο αναπτυξιακό πρόγραμμα των ακαδημιών του Μακεδονικού και 1 χρόνο στο αναπτυξιακό κομμάτι των αγωνιστικών τμημάτων του Άρη Θεσσαλονίκης.

7. Προπονητής Ακαδημιών θα είναι ο Γιάννης Γναντής.

Ο Γιάννης είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητες: εργοφυσιολογία, ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ως προπονητής έχει εργαστεί στο Δήμο Ηλιούπολης και Ψυχικού, στο Κολλέγιο Αθηνών κάνοντας ατομικές προπονήσεις και προπονήσεις σε αναπτυξιακά τμήματα, στο Campion School στην Παλλήνη καθώς και στον Όμιλο Καλαθοσφαίρισης Μεσογείων.

Ελάτε λοιπόν στην μεγαλύτερη Ακαδημία του νησιού!!! Στην Ακαδημία των Πρωταθλητών!!!

(Visited 230 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*