Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τα θύματα της Θήρας 7 – Πατέρας με κασκόλ της ΑΕΚ και οι γιοί του κατέθεσαν λουλούδια

Άκης Αξαόπουλος
08/02/2020 21:13
 
 
 

 

Μια όμορφη στιγμή έλαβε χώρα στο μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7 στο Καραϊσκάκη όταν ένας πατέρας με κασκόλ της ΑΕΚ κατέθεσε λουλούδια μαζί με τους δυο γιους του.

Η τραγωδία της Θύρας 7 που έλαβε χώρα σαν σήμερα στις 8 Φεβρουαρίου του 1981 ενώνει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αντιπαλότητα αυτές τις στιγμές απομακρύνεται και όλες οι ομάδες μαζί θρηνούν τις 21 ψυχές που έφυγαν εκείνη τη μαύρη μέρα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο Καραϊσκάκη διεξήχθη το ετήσιο μνημόσυνο για τη μεγαλύτερη τραγωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν εκεί για να τιμήσει τη μνήμη των 21 θυμάτων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε, όπως το συνηθίζει, στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων, ενώ μια πολύ όμορφη στιγμή είχε να κάνει με έναν πατέρα και τους δυο γιους του που άφησαν λουλούδια στο μνημείο.

Ο πατέρας φορώντας κασκόλ της ΑΕΚ και τα δυο παιδάκια με μπουφάν του Ολυμπιακού χέρι-χέρι άφησαν λουλούδια και τίμησαν τη μνήμη των 21 θυμάτων σε μια πολύ συγκινητική στιγμή που δείχνει ότι το ποδόσφαιρο ενώνει και δεν χωρίζει…

 

Πηγή: gazzetta.gr

(Visited 246 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*