Ο Ότο Ρεχάγκελ και ο άθλος του 2004 γίνονται ντοκιμαντέρ

Άκης Αξαόπουλος
19/02/2020 18:56
 
 
 

 

Η Εθνική Ελλάδας του Ότο Ρεχάγκελ έριξε “βόμβα” στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κατακτώντας το Euro 2004 ως το απόλυτο αουτσάιντερ της διοργάνωσης, γράφοντας ιστορία στο θεσμό.

Η εν λόγω ιστορία μάλιστα αναμένεται σύντομα να βρεθεί και στη μεγάλη οθόνη, αφού αυτό το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί ντοκιμαντέρ με θέμα τον Ότο Ρεχάγκελ και τον ανεπανάληπτο θρίαμβο της Ελλάδας στο EURO 2004, με τίτλο «King Otto» (βασιλιάς Ότο).

Η Piece of Magic Entertainment, μία εταιρεία παραγωγής και διανομής κινηματογραφικών ταινιών, με έδρα το Άμστερνταμ, “κρύβεται” πίσω από το ντοκιμαντέρ, το οποίο και αναμένεται να προβληθεί πριν την έναρξη του EURO 2020, που αρχίζει στις 12 Ιουνίου.

Το ντοκιμαντέρ «King Otto», με σκηνοθέτη τον Έλληνο-αμερικάνο, Κρίστοφερ Αντρέ Μαρκς, αναφέρει «πώς ο Ρεχάγκελ έχοντας γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στη χώρα του ως παίκτης και προπονητής, εγκατέλειψε την πατρίδα του για να εργαστεί για την ελληνική εθνική ομάδα. Κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2004 παρά το γεγονός ότι δίνονταν 300-1 για να το πετύχουν».

(Visited 116 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.