1ο Maska Runners στη Σύρο: Τρέξιμο σε καρναβαλικούς ρυθμούς (φώτος)

Newsroom
23/02/2020 22:39
 
 
 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Maska Runners, το οποίο διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού “Γεώργιος Σουρής” 2020.


Η νέα αυτή δράση “αγκαλιάστηκε” με ενθουσιασμό από μικρούς και μεγάλους που – φορώντας μάσκες ή ακόμη και αποκριάτικες στολές – συμμετείχαν με χαρά και έτρεξαν ή περπάτησαν στην παραλία της Ερμούπολης και στον πεζόδρομο της οδού Πρωτοπαπαδάκη, τερματίζοντας στην πλατεία Μιαούλη. Εκεί τους περίμεναν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Αλίκη Λεονταρίτη και οι παρουσιαστές του Συριανού Καρναβαλιού Μαριάννα Βακονδίου και Γιώργος Ρούσσος.


Επισημαίνεται ότι το Maska Runners υπήρξε πρωτοβουλία του Συλλόγου Δρομέων Σύρου, η οποία “υιοθετήθηκε” από το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων.
Μετά το “Maska Runners”, ακολούθησε η παρουσίαση των στολών των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο φετινό Συριανό Καρναβάλι.

*Ευχαριστούμε τον Ισίδωρο Ξανθάκη για την παραχώρηση των φωτογραφιών.

(Visited 54 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.