Ακύρωση του Amorgos Trail Challenge 2020 και του Andros Trail Race 2020 λόγω κορωνοϊού

Newsroom
21/08/2020 11:06
 
 
 

 

Την ακύρωση του Amorgos Trail Challenge 2020 και του Andros Trail Race 2020 ανακοίνωσαν οι διοργανωτές τους, λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από τον κορωνοϊό, οι οποίες δυσχεραίνουν την απρόσκοπτη και κυρίως ασφαλή διεξαγωγή τους.

Υπενθυμίζεται ότι, όσον αφορά στους αγώνες τρεξίματος, τα υγειονομικά πρωτόκολλά επιβάλλουν λιγότερους δρομείς, μεμονωμένες ή ατομικές εκκινήσεις, περισσότερους εθελοντές, τήρηση αποστάσεων και αυστηρά μέτρα προστασίας σε κάθε στάδιο της διοργάνωσης.

Οι διοργανωτές του Amorgos Trail Challenge 2020 ενημερώνουν όσους είχαν δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα ότι μπορούν με e-mail στο amorgostrails@gmail.com να ζητήσουν πίσω το αντίτιμο που έχουν καταθέσει.

andros trail race 1

Επίσης, οι διοργανωτές του Andros Trail Race προσκαλούν το Σάββατο 22 Αυγούστου όσους θέλουν να προπονηθούν, να τρέξουν στη μικρή διαδρομή των 10 χλμ. με οδηγό τον Δημήτρη Τρουπή από το Advendure που φέτος κάνει τις διακοπές του στην Άνδρο. Το ραντεβού έχει οριστεί στην πλατεία του Όρμου Κορθίου (εκκίνηση 09:00) Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής με e-mail στο Info@onefootforward.gr ή τηλεφωνικά στο 6937-236362.

(φωτό αρχείου)

(Visited 72 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*