Το Serifos Sunset Race διοργανώνει προπονητικό διήμερο

προπονητικό διήμερο
Άκης Αξαόπουλος
07/09/2020 9:09
  •  
  •  
  •  

Το Serifos Sunset Race σε συνεργασία με το Δήμο Σερίφου διοργανώνουν προπονητικό διήμερο στη μαγευτική Σέριφο, το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου 2020, όπου θα τρέξουμε και θα κολυμπήσουμε με ασφάλεια στις μοναδικές διαδρομές του Serifos Sunset Race!

Η ανταπόκριση του κόσμου μετά την ακύρωση των αγώνων ήταν μεγάλη, οδηγώντας μας στην απόφαση να διοργανώσουμε προπονητικό event για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, και να διατηρήσουμε τον παλμό του Serifos Sunset Race ζωντανό και για το 2020.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση αποστάσεων 5 και 10χλμ το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου το απόγευμα. Με σημείο συνάντησης τη Βαγιά, τρέχουμε περιμετρικά του κόλπου του Κουταλά, διασχίζοντας τις πανέμορφες παραλίες της Βαγιάς του Γανέματος και του Κουταλά απολαμβάνοντας συγχρόνως το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της περιοχής από τη μία και την άγρια ομορφιά του Κυκλαδίτικου τοπίου από την άλλη.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, το πρωί, θα κολυμπήσουμε στον μεγάλο κόλπο στο Λιβάδι της Σερίφου. Με σημείο συνάντησης στην παραλία του Αυλόμωνα. Την επιμέλεια της προπόνησης κολύμβησης θα έχει ο Χρήστος Μποφίλιος.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.serifosrace.com, μάθετε για το πρόγραμμα των προπονήσεων και για το υπέροχο νησί της Σερίφου και κλείστε θέση για μια μοναδική εμπειρία.

Κόστος συμμετοχής: 10 €

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν:
τεχνικό T-Shirt της διοργάνωσης
νερό και σνακ
αναμνηστικά δώρα
μεταφορά προς και από τη Βαγιά
σημαντικές εκπτώσεις για τη μεταφορά τους στο νησί (ακτοπλοϊκά), τη διαμονή, τη διατροφή και την ενοικίαση αυτοκινήτου.

Προσοχή: Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων τα 50 άτομα ανά προπόνηση. Χωρισμένα σε γκρουπ, ανάλογα με το επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Για την εξασφάλιση της έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στη διοργάνωση και λάβετε τον μοναδικό κωδικό σας, καλείτε στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Κονδύλης ή απευθείας στις ακτοπλοϊκές εταιρείες. Αναλυτικά πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις διατάξεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ).

(Visited 30 times, 1 visits today)