ΠΑΣ Νάξου: Μία νίκη και μία ήττα ο απολογισμός του Σαββάτου

Άκης Αξαόπουλος
03/11/2020 14:14
 
 
 

 

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των αγωνιστικών τμημάτων του ΠΑΣ Νάξου στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου.

Η ομάδα Κ-15 του συλλόγου μας επικράτησε του Πανναξιακού με 5-2. Σκόρερ ήταν οι: Πιέτρι, Μπόσκου, Χωριανόπουλος, Βαλέττας και Παντελαίος.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Βουτσίνος, Φακίνος, Κάσα, Μπόσκου, Πουλάι, Μαράκης, Μερεπέζα, Χωριανόπουλος, Ρετζέπ, Παντελαίος, Πιέτρι

Αγωνίστηκαν και οι: Λέκκας, Γκούφα, Ρότσι, Μπλόσμι, Ξενάκης, Βαλέττας

Στον αγώνα που ακολούθησε, η ανδρική μας ομάδα ηττήθηκε με 1-2 από τον ΑΟ Καρτεράδου. Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Γιάννης Ζανελάρης.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Κουτελιέρης, Τόνι, Πετρόπουλος, Πιτταράς, Μανδηλαράς, Βασαλάκης, Κρητικός (72′ Μοσχονάς), Λέκκας Ν., Ζανελάρης, Λέκας Λ., Ορφανός

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Λαγογιάννης, Ψαρράς, Κουφόπουλος

Θέλουμε για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσουμε τους πολύτιμους χορηγούς μας, αλλά και τους αθλητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Επίσης, συγχαίρουμε τις ομάδες του Πανναξιακού και του ΑΟ Καρτεράδου για την παρουσία τους στους μεταξύ μας αγώνες και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια.

Τέλος, ευχόμαστε οι περιορισμοί να αρθούν το συντομότερο και όλοι μαζί να ξαναβρεθούμε στους αγωνιστικούς χώρους, παίζοντας το άθλημα που αγαπάμε, το ποδόσφαιρο.

(Visited 168 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*