Μαζί στη Νάξο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων και Portarathlon

Newsroom
13/11/2020 12:20
 
 
 

 

Μετά από 6 χρόνια το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων επιστρέφει στη Νάξο. Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ στον προγραμματισμό του για το 2021, προβλέπει την διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος συνθέτων, Ανδρών και Γυναικών, αλλά και Νέων (20-22) στη Νάξο το διήμερο 22-23 Μαΐου του 2021.

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά μαζί θα διεξαχθεί και το διεθνές meeting Portarathlon, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του πανελληνίου πρωταθλήματος να δουν από κοντά και να συναγωνιστούν δεκαθλητές και επταθλήτριες υψηλότερου επιπέδου από το εξωτερικό.

Η ακύρωση των περισσότερων αγώνων του 2020, πανευρωπαϊκά είχε ως αποτέλεσμα την μη διεξαγωγή του meeting την περασμένη άνοιξη πάνω ακριβώς που ο αγώνας, στον 3ο χρόνο διοργάνωσης του, αποκτούσε δυναμική και αναγνωρισιμότητα καθώς οι αθλητές και οι αθλήτριες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον ξεπερνούσαν τους 25.

Εκτός από τους αθλητές των γειτονικών χωρών, όπως η Σερβία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Κύπρος και το Ισραήλ, ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει αθλητές και αθλήτριες από τις Τσεχία, Αυστρία, Αυστραλία, Βρετανία, Ισλανδία, Τουρκία και Σουηδία.

Η ταυτόχρονη διεξαγωγή δύο διοργανώσεων αναμένεται να δώσει μεγαλύτερη αίγλη στους δύο αγώνες και να προσελκύσει περισσότερους θεατές στις κερκίδες.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων εύχεται η προσεχής αθλητική σεζόν να μην συναντήσει τις δυσκολίες της προηγούμενης και οι Κυκλάδες να διοργανώσουν για δεύτερη φορά ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου.

(Visited 137 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.