Με επιτυχία η εκδήλωση «Local Discussion Clubs» του προγράμματος Erasmus+ SmatchS

Newsroom
21/10/2021 12:05
 
 
 

 

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Local Discussion Clubs», που αφορά το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ SmatchS για τη προώθηση της κοινωνικής συμπερίληψης των παιδιών μέσω του αθλητισμού.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων παρουσίασε το πρόγραμμα στη Σίφνο δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά, σε μια προσπάθειά της, το SmatchS να ακουστεί σε όσο περισσότερα αυτιά γίνεται!

Αφού παρουσιάστηκε το πρόγραμμα σε τοπικούς φορείς από διάφορα νησιά των Κυκλάδων (τοπικές αρχές, αθλητικούς συλλόγους, προπονητές, παιδαγωγούς, ψυχολόγους κ.α.), έγινε συζήτηση για τα αποτελέσματα της έρευνας η οποία διεξήχθη νωρίτερα μέσα στο έτος, σχετικά με την κατάσταση και τις ανάγκες που έχει κάθε νησί όσον αφορά την κοινωνική συμπερίληψη.

“Η ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με τους φορείς, μας βοήθησε να κατανοήσουμε καλύτερα την τοπική πραγματικότητα, να γνωρίσουμε τους άμεσα εμπλεκόμενους με το θέμα και να ανταλλάξουμε απόψεις οι οποίες θα μας οδηγήσουν στα επόμενα στάδια του προγράμματος” σημειώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του SmatchS

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*