Ο Εμποροεπαγγελματικός σε ρόλο …εκπροσώπου τύπου του νοσοκομείου Νάξου

Newsroom
03/12/2021 22:24
 
 
 

 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου με δελτίο τύπου που εξέδωσε κάνει αναλυτική ενημέρωση για φλέγοντα ζητήματα του νοσοκομείου Νάξου.

Από την ανακοίνωση του Εμποροεπαγγελματικού μάθαμε ότι στη Νάξο βρίσκονταν ο Διοικητής των νοσοκομείων Σύρου – Νάξου κ. Ζουλουφός (και με την ευκαιρία της επίσκεψης του έγινε και η συνάντηση με τα δύο μέλη του ΔΣ του συλλόγου της Νάξου, ένας εκ των οποίων είναι και προεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων).

Μάθαμε επίσης ότι το νοσοκομείο «θα ενισχυθεί στο μέλλον με νέες ειδικότητες γιατρών», μάθαμε ότι η διοίκηση ήταν λαλίστατη σε ότι αφορά τη διαθήκη της Ιωάννας Κατσούλη, ξαναμάθαμε για τη λειτουργία του αξονικού, μάθαμε ακόμα και για «εγκατάσταση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού» στο νοσοκομείο της Νάξου.

Τα ερωτήματα που εύλογα γεννιούνται είναι:

– Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου κλήθηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου για την παραπάνω συνάντηση και ενημέρωση;

– Αν ναι, κλήθηκαν και άλλοι φορείς;

– Γιατί δεν κλήθηκαν τα ΜΜΕ του νησιού;

Όπως φαίνεται, η διοίκηση του νοσοκομείου προτιμά να κάνει επιλεκτική «ενημέρωση»… και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου το ρόλο του εκπροσώπου τύπου.

*Και όλα με την ανάλογη φωτογραφία φυσικά…

Κ.Α.

(Visited 583 times, 1 visits today)
Latest Post

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*