Το σημαιοστολισμένο ΠΑΣΟΚ… ελλιμενίστηκε στη Νάξο

Newsroom
03/10/2021 12:28
 
 
 

 

Το μικρό σκάφος που βλέπετε στη μαρίνα του λιμανιού της Νάξου έχει δύο αναπεπταμένες σημαίες: την ελληνική και την πασοκική. Η κυματίζουσα δεύτερη μάς καλεί να κάνουμε τον…Μάντη (η ονομασία του πλεούμενου) για το τι σημαίνει η γενναία έπαρσή της και η παρουσία του αγνώστου πατρός πλοιαρίου στα ήρεμα…χωρικά μας ύδατα.

Κάποιοι λένε ότι το άραξε εδώ προχθές ο Λοβέρδος και το άφησε μέχρι να εκλεγεί-αν εκλεγεί- πρόεδρος και να αλλάξει το όνομα του κόμματός του, όπως διακηρύσσει. Κάποιοι άλλοι λένε ότι ανήκει σε φανατικό Πασόκο της Χώρας, όπου, ως γνωστόν, δεν έχει ακόμα δύσει ο πράσινος ήλιος και υπάρχουν νοσταλγοί των καιρών της εύκολης ευμάρειας. Το σκάφος τότε θα ήταν λογικά μεγάλο κότερο. Κάποιοι περιδιαβαίνοντες την πλακόστρωτη νησίδα δίπλα στη θάλασσα (όπου «το σιγό το κυματάκι εις τες άκρες της φλοισβίζει…»), σαν να ακούν το «θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες…» και το «καλημέρα ήλιε, καλημέρα» να εκπέμπονται σιγανά από το εσωτερικό του σκάφους.

Πάντως, την Παρασκευή το βράδυ στην «Έλλη» μαζεύτηκαν καμιά ογδονταριά για να ακούσουν τον Λοβέρδο και να στηρίξουν την υποψηφιότητά του. «Ήρθαν/ντυμένοι φίλοι/αμέτρητες φορές οι εχθροί μου…».

Εκεί ήταν και η…διεθνής των πρώην Δημάρχων του νησιού: Κόκκοτας, Βασιλάκης, Τζουάννης, Μαράκης, αλλά και κοινωνικοί παράγοντες του τόπου, όπως ο πρόεδρος της ΕΑΣ Καπούνης, ο πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μαμουζέλος, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Γερμανός Καπίρης κ. ά.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να σφυρίζει άπραγος και αδιάφορος;

Όχεντρα

(Visited 592 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*