Η Ευδοκία Κατσάνη από τη Νάξο, υποψήφια με την παράταξη Χατζημάρκου

Άκης Αξαόπουλος
02/05/2019 5:11
  •  
  •  
  •  

Την υποψηφιότητα της Ευδοκίας Κατσάνη από τη Νάξο στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσόρισε η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Στην δήλωσή της, με την οποία ανακοίνωσε την απόφασή της να συμπορευτεί με την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου, η κα Κατσάνη ανέφερε:
«Συνεχίζοντας για τρίτη γενιά την παράδοση της ενασχόλησης της οικογένειάς μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αποφάσισα να συνεισφέρω με τις ιδέες, τις εμπειρίες, τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό μου στην προσπάθεια του Γιώργου Χατζημάρκου, για να γίνει το Νότιο Αιγαίο σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη της χώρας, εξασφαλίζοντας αξιοπρεπείς δουλειές για τους συμπολίτες μας και το βέλτιστο επίπεδο ζωής και υπηρεσιών για όλους.
Η προσπάθεια μου είναι για ένα “αύριο” με περισσότερες ευκαιρίες και καλύτερη ζωή στα νησιά μας, για το γιο μου και όλους τους νησιώτες, ο Γιώργος Χατζημάρκος, απέδειξε ότι μαζί του, μπορεί να γίνει πραγματικότητα».

Βιογραφικό
Η Ευδοκία Κατσάνη γεννήθηκε στο Μόντρεαλ. Μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο στη Νάξο.
Είναι το τρίτο από τα πέντε παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας του Γιάννη Κατσάνη και της Ειρήνης Βρούτση.
Ζει στη Χώρα της Νάξου και είναι μητέρα του Γιάννη.
Εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της εστίασης στο Φιλώτι της Νάξου. Τα τελευταία χρόνια έχοντας αναλάβει τη διεύθυνση της, την εκσυγχρόνισε και την επέκτεινε δυναμικά σε νέες δραστηριότητες, δίνοντας ένα παράδειγμα ανάπτυξης στην τοπική οικονομία της ορεινής Νάξου.
Από μικρή ασχολήθηκε και διακρίθηκε στον αθλητισμό στο στίβο, στο βόλεϊ με τον «Πανναξιακό», συνεχίζοντας ως σήμερα με το τέννις.
Συμμετέχει ενεργά σε τοπικές πρωτοβουλίες για τη διαφύλαξη της πανίδας και τη διατήρηση των τοπικών παραδόσεων της Νάξου.

(Visited 111 times, 1 visits today)