Στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου ο Γιώργος Χατζημάρκος για την Εργατική Πρωτομαγιά

Άκης Αξαόπουλος
02/05/2019 5:13
  •  
  •  
  •  

Στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου βρέθηκε χθες ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος κατά την εκδήλωση εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο κ. Χατζημάρκος έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή, επισημαίνοντας ότι «η διασφάλιση της κοινωνικής και εργασιακής ειρήνης και κοινωνικής δικαιοσύνης είναι βαρύ ιστορικό φορτίο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που διαχρονικά έχει με το Εργατικό Κέντρο Ρόδου και όλες τις διοικήσεις του, από την εποχή ακόμη που ήταν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και πρόσθεσε: «Στον τόπο μας υπάρχει μακρά ιστορία ειρηνικής συνύπαρξης, που στηρίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, στην υπευθυνότητα και στον ρεαλισμό και θέλω να ευχαριστήσω για αυτό το Εργατικό Κέντρο Ρόδου και να το συγχαρώ ταυτόχρονα. Είναι εύκολο να μιλάμε σήμερα για φιλελεύθερες πολιτικές, αλλά μετά από 10 χρόνια ύφεσης στα οποία έχουν κυβερνήσει σχεδόν όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, τι αξία έχει πια αυτό ως ταμπέλα; Να αφήσουμε τις ταμπέλες και τα εύκολα συνθήματα και να επικεντρωθούμε στην υπευθυνότητα και τον ρεαλισμό. Αυτά είναι και τα κύρια στοιχεία της δικής μας πολιτικής στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μιας πολιτικής που στηρίζει έμπρακτα και με αποτελέσματα τους εργαζόμενους αφού φέρνει θέσεις εργασίας, εισόδημα και ευκαιρίες απασχόλησης και δημιουργίας. Αυτό είναι το χρέος μας στην κοινωνία, αυτή είναι η δέσμευση μας και τα τηρούμε στο ακέραιο».

(Visited 28 times, 1 visits today)