Η Μυρτώ Δανιόγλου από τη Φολέγανδρο υποψήφια δίπλα στον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο

Άκης Αξαόπουλος
02/05/2019 17:25
 
 
 

Την υποψηφιότητα της Μυρτούς Δανιόγλου από τη Φολέγανδρο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στην δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας, η Μυρτώ Δανιόγλου αναφέρει:

«Θέτω υποψηφιότητα στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές γιατί πιστεύω ότι η συμμετοχή στα κοινά είναι μια υπέροχη εμπειρία και ταυτόχρονα είναι μια ευκαιρία να προσφέρω στο νησί που μένω και δραστηριοποιούμαι. Θέλω να μην μένω αμέτοχη και να συμμετέχω σε αυτά που σχεδιάζονται και υλοποιούνται για το μέλλον των νησιών μας.
Αποφάσισα να συστρατευθώ με τον Γιώργο Χατζημάρκο και την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» γιατί στα πέντε χρόνια θητείας ως Περιφερειακή Αρχή εργάστηκαν ασταμάτητα, υλοποιώντας σημαντικά έργα για την ανάπτυξη και το μέλλον των νησιών των Κυκλάδων, έργα που δεν είχαν γίνει για πολλά χρόνια».

Βιογραφικό
Η Μυρτώ Δανιόγλου γεννήθηκε και πήρε Γυμνασιακή και Λυκειακή μόρφωση στην Ανάβυσσο.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλομαθών Γραμματέων και Λογιστικής της Σχολής Καρέλη. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε μεγάλες επιχειρήσεις των Αθηνών μέχρι το 2010. Από το 2010 εγκαταστάθηκε στη Φολέγανδρο και απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα και στις οικογενειακές επιχειρήσεις στον κλάδο των μεταφορών.
Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά που φοιτούν στο δημοτικό και στο γυμνάσιο.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*