Η Όλγα Παυλίδη από την Μύκονο υποψήφια με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

Άκης Αξαόπουλος
02/05/2019 17:28
 
 
 

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα της Όλγας Παυλίδη από την Μύκονο.

Η Όλγα Παυλίδη, αποδέχθηκε την πρόταση του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού και από σήμερα αποτελεί ένα ακόμα ισχυρό μέλος της παράταξής μας.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου την καλωσόρισε δηλώνοντας τα εξής: «Η οικογένεια της “Συμμαχίας” μας ενισχύεται καθημερινά με άξιους συνεργάτες, που έχουν διάθεση να εργαστούν ο καθένας για το νησί του και όλοι μαζί για την Περιφέρειά μας, ώστε να καταστεί Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών. Με χαρά καλωσορίζω σήμερα την Όλγα Παυλίδη, ένα καταξιωμένο και δραστήριο μέλος της κοινωνίας της Μυκόνου. Οι γνώσεις της, η εμπειρία της και η διάθεσή της να εργαστεί για τον τόπο της μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας, να διασφαλίσουμε συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας στα νησιά μας. Καλωσόρισες Όλγα, καλή επιτυχία!».

Στο πολιτικό της μήνυμα η Όλγα Παυλίδη αναφέρει: «Αποφάσισα να διεκδικήσω την θέση της Περιφερειακής Συμβούλου στο πλευρό του Μανώλη Γλυνού, γιατί θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο μπορώ να στηρίξω καλύτερα τα σχέδια του Δήμου του νησιού μου».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), το Τμήμα Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών Σπουδών (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας- Θράκης), ενώ κατέχει μεταπτυχιακό στην εκπαιδευτική ψυχολογία (University of Nicosia) και κατάρτιση σε συμβουλευτική και επαγγελματικό προσανατολισμό (σύμπραξη Αριστοτελείου και Παντείου Παν/μίου). Εργάστηκε ως υπεύθυνη γυμναστηρίων και κατόπιν ως ασφαλιστική και χρηματοοικονομική σύμβουλος. Από το 2005 έως σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός στο Γυμνάσιο Μυκόνου. Για τρία χρόνια διετέλεσε υπεύθυνη γραφείου επαγγελματικού προσανατολισμού. Υπήρξε Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Μαραθίου (2015-2016), πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δεύτερου δημοτικού σχολείου Μυκόνου και υπεύθυνη του τμήματος μπάσκετ του Αθλητικού Σωματείου της Άνω Μεράς. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Γρυπάρη (Φλάσκο) και έχουν δύο παιδιά.

(Visited 48 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*