Η Ειρήνη Καρρά από την Σαντορίνη, υποψήφια με την παράταξη Χατζημάρκου

Άκης Αξαόπουλος
08/05/2019 14:28
 
 
 

Την υποψηφιότητα της Ειρήνης Καρρά από τη Σαντορίνη στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσόρισε η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Στη δήλωσή της με την οποία ανακοίνωσε την απόφασή της να συστρατευθεί με την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας, η κα Καρρά αναφέρει:
«Η αγάπη μου για τον τόπο μου και η αγωνία μου για το μέλλον των παιδιών μας είναι αυτά που με έκαναν να αποφασίσω να συμμετέχω κι εγώ στην προσπάθεια που ξεκίνησε και συνεχίζει η παράταξη του κ. Γιώργου Χατζημάρκου “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σαντορίνη και από την εμπειρία μου ως εργαζόμενη σε ένα ιδιαίτερο εμπορικό περιβάλλον, όπως είναι αυτό του νησιού μας, γνωρίζω από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τους προβληματισμούς της δικής μου γενιάς. Θα προσπαθήσω μέσω της υποψηφιότητάς μου να αναδείξω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια εργαζόμενη μητέρα αλλά και θέματα που άπτονται της βελτίωσης της καθημερινότητας των Σαντορινιών».

Βιογραφικό
Η Ειρήνη Καρρά γεννήθηκε στη Σαντορίνη. Είναι 41 ετών, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
Από το 2000 μέχρι και σήμερα, ασχολείται με το εμπόριο και τις πωλήσεις. Από το 2008 ασχολείται σε ιδιωτική επιχείρηση (περιπτερούχος).
Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο του εμπορίου, έχει αποκτήσει εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες, μέσα από την καθημερινή επαφή της με τους συμπολίτες της και τους επισκέπτες του νησιού. Από την εμπειρία της στον τομέα των πωλήσεων, έχει αναπτύξει πνεύμα συνεργασίας και συναδελφικότητας καθώς και ευελιξία και ταχύτητα στην πρακτική επίλυση προβλημάτων.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*