Ανοιχτή εκδήλωση της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» στο Γαλάτσι

Άκης Αξαόπουλος
13/05/2019 04:00
 
 
 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου, η εκδήλωση για τους ετεροδημότες, της Δημοτικής Παράταξης ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ στο Γαλάτσι.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα όπου παρέστησαν εκπρόσωποι από όλους τους χώρους, ο υποψήφιος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Λεοναρδος Χατζηανδρέου, έδωσε τον τόνο για την εκλογική νίκη αλλά και το στίγμα για την επόμενη μέρα στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «θα ξεκινήσουμε αναγκαστικά από το μηδέν αφού η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν έχει κάνει ούτε τα αυτονόητα».

Επιπλέον, ανέπτυξε τις βασικές αρχές του προγράμματος της παράταξης του (το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του συνδυασμού www.maziallazoume.com).

Την εκδήλωση προλόγισε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Νίκος Μαϊτός, ο οποίος κάλεσε όλους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο νίκης της δημοτικής παράταξης ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιώργος Κασσάρας,  οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, Ελένη Αυλωνίτου και Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, η Ναξιώτισσα  δημοτική σύμβουλος Καλλιθέας Ειρήνη Μουστάκη και ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Επίσης παρέστησαν ο π. αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Πουσσαίος, ο π. δήμαρχος Νάξου Βασίλης Κόκκοτας, ο διοικητής του Νοσοκομείου Σάμου Λάζαρος Θεόφιλος, ο πρόεδρος της ΟΝΑΣ Μανώλης Καλαϊτζής, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Μανώλης Σέργης, ο π. πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και πρόεδρος της Γενεαλογικής και Εραλδικής Εταιρείας Ελλάδος Ιάκωβος Ναυπλιώτης, ο πρόεδρος της ΡΑΕ Νίκος Μπουλαξής, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Βλασερός, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Καπούνης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Νοτίου Αιγαίου με τον Μανώλη Γλυνό Γιώργος Γκούφας, Κατερίνα Μουστάκη και  Μιχάλης Φραγκίσκος, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ: Γιώργος Ελευθερίου, Μιχάλης Κωβαίος, Θανάσης Κωτσάκης, Γιάννης Μαράκης, Παρή Μανιού, Κέλλυ Νομικού, Γιάννης Πολυχρονάκος και η Ευαγγελία Δεμενεοπούλου καθώς και εκπρόσωποι των Ναξιακών Συλλόγων της Αθήνας.

(Visited 460 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*