«Δημόσια συγνώμη» Τουλούπη για την «παρεξήγηση» με το Μιχάλη Πάσουλα

Άκης Αξαόπουλος
15/05/2019 04:06
 
 
 

Απάντηση στη Λαϊκή Συσπείρωση σχετικά με τη «στήριξη» στον υποψήφιο πρόεδρο Σκαδού Νάξου δίνει η παράταξη «Ένας Δήμος Ένα Κοινό Μέλλον» και ο επικεφαλής της Μιχάλης Τουλούπης.

Όπως αναφέρει, το γεγονός ότι η παράταξη του ανακοίνωσε στήριξη στην υποψηφιότητα του κ. Πάσουλα στο Σκαδό, δεν έγινε με δόλο αλλά αντίθετα διότι τον θεωρεί έναν επιτυχημένο πρόεδρο, που όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζεται για το χωριό το οποίο μάλιστα είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του κ. Τουλούπη. Μάλιστα ζητά «δημόσια συγνώμη» για την παρεξήγηση…

Αναλυτικά αναφέρει:

Ο Συνδυασμός  “Ένας Δήμος Ένα Κοινό Μέλλον”  και συγκεκριμένα ο επικεφαλής κ. Τουλούπης Μιχαήλ, ζητάει Δημόσια Συγνώμη για την παρεξήγηση που έγινε και δηλώνει ότι ουδέποτε έκανε τη δήλωση στήριξης στον κ. Πάσουλα Μιχαήλ με δόλο ή προσπάθεια καπήλευσης του έργου του, απεναντίας επειδή τρέφει προσωπική ΕΚΤΙΜΗΣΗ για το άτομο του, λόγω του ότι το Σκαδό είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας αυτού και ο κύριος Πάσουλας Μιχαήλ, κάνει όλα αυτά τα χρόνια πραγματικό αγώνα για το καλό του χωριού του, των ανθρώπων του καθώς και των Σμυριδοεργατών που εκπροσωπεί στα περίχωρα του χωριού.

Δηλώνουμε ξανά ότι μετά από όλο αυτόν τον ντόρο που δημιουργήθηκε

ζητάμε συγνώμη και επανερχόμαστε ότι στηρίζουμε τον κύριο ΠΑΣΟΥΛΑ ΜΙΧΑΗΛ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΚΑΔΟΥ ΝΑΞΟΥ.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτόν και και στη Δημοτική παράταξη που εκπροσωπεί τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

 

(Visited 307 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*