Χατζηανδρέου: Η παράταξη Λιανού διαφημίζεται με χρήματα του δήμου

Άκης Αξαόπουλος
21/05/2019 14:08
 
 
 

 

“Κι όμως συμβαίνει στη Νάξο!
Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Λιανός φαίνεται να πληρώνει τη διαφημιστική καμπάνια της παράταξης του από πρόγραμμα του δήμου!”.

Αυτός είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης της παράταξης του Λεονάρδου Χατζηανδρέου που καταγγέλει την παράταξη του Δημήτρη Λιανού  ότι προβάλλεται μέσα από από το πρόγραμμα Interreg Med Consume-Less στο οποίο συμμετέχει ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Μάλιστα παραθέτει φωτογραφίες που φαίνεται ότι το εν λόγω πρόγραμμα ConsumeLessMed έχει χορηγούμενη (δηλαδή πληρώνει) τη διαφήμιση της παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Αναλυτικά η παράταξη του κ. Χατζηανδρέου αναφέρει:

Κι όμως συμβαίνει στη Νάξο!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Λιανός φαίνεται να πληρώνει τη διαφημιστική καμπάνια της παράταξης του από πρόγραμμα του δήμου!

Η αυθάδεια του Υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Λιανού και της παρέας του δεν έχει όρια! Έχουν το θράσος να εκτοξεύουν τα πυρά τους παραμονές εκλογών και να μιλούν για νομιμότητα ή μη της δικής μας διαφημιστικής προβολής, την ίδια στιγμή που εκείνοι χρησιμοποιούν για την προβολή της δικής τους παράταξης «Ενωμένοι Μπορούμε» χρήματα των δημοτών, από τον προϋπολογισμό του δήμου!!!

Συγκεκριμένα:
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ως γνωστό συμμετέχει στο Πρόγραμμα Interreg Med Consume-Less «Καταναλώνουμε λιγότερο στις Μεσογειακές Τουριστικές Κοινότητες».

Μεταξύ των δράσεων του προγράμματος …ο δήμος φαίνεται να έχει εντάξει και την διαφημιστική προβολή της παράταξης του κ. Λιανού!

Δηλαδή, «καταναλώνουμε λιγότερο στις Μεσογειακές Τουριστικές Κοινότητες» …και περισσότερα για την προεκλογική εκστρατεία του αντιδημάρχου του Δήμου και υποψηφίου δημάρχου και μάλιστα με πιστώσεις του προϋπολογισμού.

Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, το πρόγραμμα ConsumeLessMed έχει χορηγούμενη (δηλαδή πληρώνει) τη διαφήμιση της παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Μάλιστα, η προβολή με τα χρήματα των δημοτών μέσα από το παραπάνω πρόγραμμα, όπως φαίνεται είναι σε πλήρη γνώση και με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Λιανού αφού με το «like» του την επιδοκιμάζει όπως και ο υποψήφιος σύμβουλος Νάξου της παράταξης του, Μάκης Μαυρογιάννης…

Με μοναδικό γνώμονα και έμμονη ιδέα την επανεκλογή τους στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων οι κ.κ. της παράταξης του Δημήτρη Λιανού δε δίστασαν ακόμα και να χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον προϋπολογισμό του δήμου προκειμένου να πετύχουν το μοναδικό σκοπό για τον οποίο «δούλευαν» όλα αυτά τα χρόνια και που δεν είναι άλλος από την επανεκλογή τους.

Δε δίστασαν, πίσω από την πλάτη των δημοτών να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα που τους ανήκουν, τα χρήματα του προγράμματος Interreg Med Consume-Less προκειμένου να προβληθούν προεκλογικά.
Τελικά είμαστε σίγουροι πια… «Ενωμένοι» Μπορούν να κάνουν πολλά!!

Υ.Γ.: κ. Λιανέ, μην κρύβεστε άλλο, η μέρα της κάλπης πλησιάζει. Περιμένουμε την απάντηση σας για δημόσιο διάλογο.

(Visited 483 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.