Λ. Χατζηανδρέου: Πρόσκληση στο Δ. Λιανό για δημόσιο διάλογο

Άκης Αξαόπουλος
24/05/2019 11:01
 
 
 

 

κ. Λιανέ, τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου σήμερα και ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ για πολλοστή φορά, έστω και την ύστατη στιγμή, σε δημόσιο διάλογο, κάτι το οποίο αποφεύγετε επιμελώς να πράξετε.

Γιατί άραγε;

Εδώ και καιρό σας έχουμε προσκαλέσει για μια ευθεία αντιπαράθεση απόψεων ενώπιον του λαού της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων για το αεροδρόμιο και άλλα σημαντικά θέματα του τόπου μας. Σιγή ιχθύος από την πλευρά σας…

Γιατί άραγε;

Μήπως επειδή κατά την προσφιλή σας τακτική, έχετε επιλέξει να ρίξετε «τη λάσπη της τελευταίας στιγμής», νομίζοντας ότι οι δημότες τρώνε κουτόχορτο;

Σας περιμένουμε λοιπόν! Είμαστε εδώ! Είμαστε παρόντες να μάθουμε τι ψέματα θα σκαρφιστείτε για να νιώσετε έστω και για λίγο την ικανοποίηση ότι «Ενωμένοι Μπορείτε» κάτι να κάνετε!

Πετάχτε εσείς τη λάσπη σας σήμερα, αλλά να θυμάστε ότι την Κυριακή, οι δημότες είναι αυτοί που θα πετάξουν εσάς από το δήμο, μαζί με τις καρέκλες σας.

Η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες θέλουν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και ανθρώπους ειλικρινείς και ικανούς να το υλοποιήσουν.
Από …λάσπη χόρτασαν! Άλλωστε δεν ήταν και λίγη αυτή που τους «σερβίρατε» στη βρύση των σπιτιών και των επιχειρήσεων τους.

Υ.Γ.: κ. Λιανέ, μην κρύβεστε άλλο. Περιμένουμε την απάντηση σας έστω και την τελευταία στιγμή για δημόσιο διάλογο.

(Visited 283 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.