Αναγέννηση Κορωνίδας: Ευχαριστούμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη

mouseio komiakis dorea 1
Άκης Αξαόπουλος
28/05/2019 16:06
 
 
 

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο που κέρδισε τις εκλογές στην Κοινότητα Κορωνίδας “Αναγέννηση Κορωνίδας”. Στο μήνυμα τους, μεταξύ άλλων, ο νέος πρόεδρος του χωριού Αντώνης Αλιμπέρτης και τα μέλη της παράταξης υπόσχονται ότι δεν πρόκειται να διαψεύσουν τις προσδοκίες των κατοίκων της περιοχής και θα προσπαθήσουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο.

Αναλυτικά, αναφέρουν:

Οι εκλογές τελείωσαν…

Ο λαός της Κωμιακής, του Απόλλωνα και των γύρω οικισμών αποφάσισε. Αποφάσισε την αναγέννηση του τόπου, επέλεξε “Αναγέννηση Κορωνίδας”, το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιό μας. Μια επιλογή ευρεία και μεγάλη όσο και η ευθύνη μας, από δω και μπρος…

Ευχαριστούμε όλους, γι’ αυτήν τη στήριξη και την εμπιστοσύνη!

Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί το όραμά μας για την αναγέννηση του τόπου, έγινε και δικό σας όραμα. Δεν θα σας διαψεύσουμε, δεν θα σας απογοητεύσουμε. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με όλα τα μέσα που μας παρέχει ο Νόμος, να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον τόπο μας. Και να είστε σίγουροι, ότι θα καταφέρουμε πολλά!

Η όποια προσπάθεια για κάτι καλό, πάντοτε ανταμείβεται! Και σ’ αυτήν την προσπάθεια θα είμαστε όλοι μαζί, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αξιώματα, με μοναδικό σκοπό και στόχο το καλό του τόπου, το καλό όλων.

 

(Visited 392 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*