Στη Νάξο 4 από τους 9 μαθητές του ΕΠΑΛ Αμοργού για να δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις

admin
16/05/2016 17:44
 
 
 

Στη Νάξο ταξίδεψαν σήμερα οι 4 από τους 9 μαθητές του ΕΠΑΛ Αμοργού προκειμένου να δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις στη Νάξο αφού το Εξεταστικό Κέντρο Αμοργού καταργήθηκε.
Ένας από τους μαθητές ταξιδεύει στην Αθήνα για να δώσει εκεί τα απαραίτητα μαθήματα προφορικά λόγω ιδιαιτερότητας, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις μαθητές επέλεξαν να μην δώσουν εξετάσεις. Tη Δευτέρα, μαθητές και γονείς μίλησαν στην πρωινή εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» αλλά και στην εκπομπή του AEGEAN VOICE «10 με Τόνο» αναλύοντας το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την μετακίνησή τους από την Αμοργό στη Νάξο.
Σύμφωνα με μητέρα μαθητή εάν λειτουργούσε το εξεταστικό Κέντρο στην Αμοργό θα έδιναν εξετάσεις και οι υπόλοιποι 4 μαθητές.
Σε δηλώση της στον AEGEAN VOICE 107.5 η Αναπληρωτής Υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου αναγνώρισε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και υποσχέθηκε να το μεταφέρει στον Υπουργό κ. Φίλη. Ωστόσο, όπως υπογράμμισε παιδιά και γονείς ήταν ενημερωμένοι εγκαίρως και είχαν προετοιμαστεί αναλόγως…  

Να σημειώθεί  ότι η ΕΑΣ ανέλαβε τη φιλοξενία των μαθητών της Αμοργού και των συνοδών τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αγίας Άννας, τους παρέχει κάθε δυνατότητα ώστε να νιώσουν άνετα και να μπορούν απαλλαγμένοι από τη πίεση να δώσουν εξετάσεις…
Δείτε το ρεπορτάζ του Μάνου Μπανασάκη στο MEGA: ΕΔΩ
(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*