Βανδαλισμοί στο Γενικό Λύκειο Νάξου (φώτος)

lykeio grafity 10
admin
22/08/2016 13:43
 
 
 

Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να ολοκληρωθούν οι εργασίες βαφής στο πίσω μέρος του Λυκείου Νάξου και “επιτήδιοι” φρόντισαν (όπως δείχνουν και οι εικόνες) να γράψουν συνθήματα και να καταστέψουν ολοσχερώς την εικόνα του φρεσκοβαμένου σχολείου της Νάξου.

Το γεγονός καταδικάζεται από την τοπική κοινωνία αλλά και τη σχολική κοινότητα του ΓΕΛ Νάξου όπου καθηγητές, γονείς και δεκαπενταμελές συμβούλιο των μαθητών θα συνεδριάσουν την επόμενη Πέμπτη για το θέμα. Οι ενέργειες αυτές καταδικάζονται και από το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα με την υπογραφή του αρμόδιου αντιδήμαρχου Τοτόμη Πρωτονοτάριου. 

lykeio grafity 2

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε αντίστοιχη πράξη βανδαλισμού και ξεκαθαρίζουμε ότι ο Δήμος και η Σχολική Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα μείνουν αδρανείς και θα προβούν σύντομα σε άμεσα μέτρα για την αποφυγή και καταστολή ανάλογων περιστατικών φθοράς κατά της δημόσιας περιουσίας“, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του δήμου.

lykeio grafity 3

Η πλήρης ανακοίνωση τοης δημοτικής αρχής: 

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Γενικό Λύκειο Νάξου για την παρακολούθηση των εργασιών συντήρησης και ελαιοχρωματισμού του σχολείου, με μεγάλη αγανάκτηση διαπιστώσαμε βανδαλισμούς στους φρεσκοβαμμένους τοίχους.
Δυστυχώς γινόμαστε πολύ συχνά μάρτυρες ανάλογων περιστατικών κατά της δημόσιας περιουσίας, η οποία κατ΄ επέκταση αποτελεί περιουσία των δημοτών. Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε αντίστοιχη πράξη βανδαλισμού και ξεκαθαρίζουμε ότι ο Δήμος και η Σχολική Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα μείνουν αδρανείς και θα προβούν σύντομα σε άμεσα μέτρα για την αποφυγή και καταστολή ανάλογων περιστατικών φθοράς κατά της δημόσιας περιουσίας.
Για το θέμα αυτό, την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Διευθυντή, των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, εκπροσώπων του 15μελούς συμβουλίου των μαθητών και του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να συζητήσουν τις περαιτέρω ενέργειες και τα μέτρα που θα ληφθούν.

lykeio grafity 1

lykeio grafity 4

lykeio grafity 5

lykeio grafity 6

lykeio grafity 7

lykeio grafity 8

lykeio grafity 9

(Visited 23 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*